Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u dva

"Ne znam do kada će emisija ići, ali volio bih da ih bude još 400"

stanković
Arhiva VL
07.05.2010.
u 12:23

Stanković se nada kako će u "Nedjeljom u dva" jednom ugostiti i one koji, unatoč učestalim pozivima, do sada nisu htjeli doći u emisiju: Rade Šerbedžija, Arsen Dedić i Đorđe Balašević.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2, ovaj tjedan zaista ima razloga za slavlje. Osim što ga je Hrvatsko novinarsko društvo proglasilo novinarom godine, ovu nedjelju Stanković slavi 10. obljetnicu svoje emisije koja će doživjeti čak 400. izdanje.

– Kad se prisjetim što je sve iza mene, osjećaj je dobar. Sad sam postigao neki svoj kratkoročni cilj, ali moj se posao nastavlja – rekao nam je Stanković i dodao da on elana i entuzijazma za rad na “Nedjeljom u 2” ima napretek.

– Gostiju ima, zanimanja ima, dokle će emisija ići ne mogu reći, ali volio bih da ih bude još 400 – iskren je HTV-ov novinar. Kad se prisjeti gostiju koji su prošli kroz njegov studio, kaže da su svi na neki način obilježili njegov radni vijek, a kao najupečatljivije ističe Milana Bandića, Milku Babović te Igora Hamera. Naravno, postoji i popis onih koje bi tek volio vidjeti u stolcu nasuprot sebi.

– To su oni koje sam već zvao toliko puta, ali nikada nisu htjeli pristati. Rade Šerbedžija, Arsen Dedić i Đorđe Balašević. Tko zna, možda s vremenom i njih ugostim – rekao je Aco Stanković.

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:41 07.05.2010.

Da...pa upravo takvi su ga i izabrali za \"novinara godine\".Kako god okrenes uzajamna ljubav je ocigledna.

OB
-obrisani-
12:39 07.05.2010.

Cast rijetkim izuzetcima ali kod njega su redoviti gosti alkosi,drogerasi,sponzoruse,pederi,cetnjaci,komunisti,partizancuge,pravoslavni turci...u svakom slucaju malo onih normalnih.Svako po sebi bira drustvo,jelda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije