Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednom dosta

'Ne želim se ni zamisliti još jednom u ulozi majke, blizu sam pedesete'

trbović
Boris Šćitar/Pixsell
17.06.2011.
u 15:14

Daniela Trbović priznala je da je ljubav uvijek bila ključna u njezinu životu. No učiniti nešto za mir u svijetu, baš i nije spremna. Više čini za svoje najbliže

Osim što je gledamo kao britku voditeljicu odličnog “8. kata”, Daniela Trbović s Mirkom Fodorom vodila je i izbor za Miss Hrvatske. Gledatelje je nasmijala izjavom da je izbor poput kazališne drame. Jer voditelji će postaviti ključno pitanje – tko će biti ili ne biti nova Miss Hrvatske.

Jeste li kad poželjeli učiniti nešto za mir u svijetu?

– Ne, nikad nisam bila toliko ambiciozna. Više radim za mir u svojoj okolini. Obožavam, poštujem svoje najbliže i trudim se biti im dobra. To je moj obol miru u svijetu.

Prije veze s Oliverom Frljićem rekli ste da vam je ljubav “najslabija karika”. Je li sad najjača?

– Ljubav je uvijek bila bitna u mom životu, ali neke se stvari ne mogu forsirati. Bilo mi je dobro i prije, ali sad sam doista sretna i zadovoljna.

Majka ste tinejdžera Lovre. Zbog kojih se njegovih postupaka uhvatite za glavu?

– Ni zbog kojih, ne radi ništa dramatično, osim što ponekad pet puta sve trebam ponoviti. Odrastanje zna biti neugodno jer "problemi" dolaze po sitno i svakodnevno.

Možete li se zamisliti kao majka još jednom?

Vidim da bi Lovro želio, a i ja znam koliko je lijepo imati brata ili sestru. Ipak, ne mogu čak ni razmišljati o tome da još jednom postanem majka, a kamoli to izgovoriti. Blizu sam pedesete.

TV-sezona je pri kraju. Kako ćete provesti ljeto?

– Moramo se prilagoditi Oliverovu slobodnom vremenu, Lovrinim i mojim željama, sjesti za stol i sve organizirati. Nadam se da ćemo posjetiti i Brijune.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije