Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa i uspješna

Nataša Janjić: Više volim muško 
društvo jer je zanimljivije

JANJIĆ (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/10
25.07.2011.
u 08:00

– Volim plesati i potegnem zabavu kad je stvarno dobro. I istina je da se u žaru zabave znam ponekad popeti na stol. Ali mama ne voli da o tome pričam i savjetovala mi je da se time ne hvalim.

Glumica Nataša Janjić prema sebi je, kaže, najkritičnija. No, povratnica u Pulu, u kojoj je na festivalu 2006. osvojila Zlatnu Arenu za ulogu u filmu “Sve džaba”, ljetos se morala naoružati i popriličnom dozom objektivne kritike prema drugima jer je na festivalu sudjelovala u ulozi članice žirija.

Bez problema s taštinom

– Bila mi je velika čast. Nadala sam se da će zadatak biti manje zahtjevan s obzirom na to da je u pitanju nacionalni program. No, ove godine festival je ispao brojniji filmovima nego inače pa mi je to bilo dodatno uzbuđenje i izazov. Gledala sam i tri dugometražna filma dnevno tako da se nešto za što sam vjerovala da će biti poluljetovanje pretvorilo u pravih radnih sedam dana – ispričala je. U žiriju je najmlađa i jedina žena, a iako je i sama strepila kako će funkcionirati u takvoj skupini, sve je prošlo sjajno.

– Ekipa je fenomenalna, imamo isto mišljenje o svemu. Ne odvajamo se jedni od drugih i privatno se družimo. I inače u životu ne zazirem od struke i nemam problema s taštinom pa imam puno dobrih prijateljica glumica i redateljica, ali više volim muška društva. Muškarci su nekako zanimljiviji!

Iako tvrdi da se recesija osjeti i u filmskoj industriji, oduševljena je saznanjem koliko u Hrvatskoj ima odličnih mladih glumaca, a i tulumi, kaže, traju nekako dulje u noć. Ipak, jedan svoj “talent”, kad su zabave u pitanju, ove godine u Puli nije realizirala.

– Volim plesati i potegnem zabavu kad je stvarno dobro. I istina je da se u žaru zabave znam ponekad popeti na stol. Ali mama ne voli da o tome pričam i savjetovala mi je da se time ne hvalim. Tako da se sad ne hvalim nego skrušeno priznajem da mi se to ponekad dogodi, ali nije u Puli jer nisam imala vremena – ispričala je smijući se. Kad je lani gostovala na dodjeli filmskih nagrada magazina Empire u Londonu, glumicu je ljepotom zadivila Gwyneth Paltrow. E, pa nekako sličan dojam ostavlja i Natašina pojava u domaćoj javnosti, ali evo što ona misli o tome:

Mršava zbog genetike

– Gwyneth je savršena! A ja imam savršen talent prije ljeta dobiti barem dva kilograma viška. Ništa ne radim za liniju. Svaka dva dana odlučim malo piti vodu da izbacim toksine. Hedonist sam i obožavam jesti. Ne osjećam sitost kao takvu nego prestanem jesti kad je pristojno da prestanem. Doista bih u hrani mogla uživati po cijele dane. Mogu zahvaliti genetici što se ne debljam proporcionalno tome koliko jedem. Ali i mama i tata malo su bucmasti i uvijek se bore s kilicama pa mi je očito to budućnost ne okrenem li se sportu!

Da ovo ljeto plivajući u moru sretne zlatnu ribicu, zaželjela bi si stan i jedno dulje putovanje da napuni baterije, dok za poslovnim željama nema potrebe. Na jesen snima dva domaća i jedan inozemni film, čiju lokaciju taji da ne urekne projekt prije početka. No, o preseljenju u inozemstvo ne razmišlja.

– Pa, svi su mi tu! Ne sanjam o dalekim zemljama. Čini mi se da sam za ovaj život obavila selidbu kad sam iz Splita došla u Zagreb.

Komentara 9

OB
-obrisani-
09:03 25.07.2011.

Takove tipove i takove ljepotice kao što je Nataša Janjić voli svaki pravi muškarac.

OB
-obrisani-
09:25 25.07.2011.

Pravi fanti vide ono što treba vidjeti u lijepoj Nataši. Minuse dijele samo pretilne ženske iz ljubomore.

Avatar almaminjo
almaminjo
09:22 25.07.2011.

e baš da je lijepa...jedino sa tonom šminke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije