Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostatak vremena

Nataša Janjić: Čudno mi je Joška zvati suprugom

'11.01.2013., Zagreb - Poznati na premijeri predstave Fine mrtve djevojke. Natasa Janjic Lokas, Josko Lokas. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
13.01.2013.
u 11:00

U posljednje vrijeme Nataša je zbog predstave "Fine mrtve djevojke" više vremena provodila s kolegicom Ivanom Roščić nego sa suprugom Joškom.

– Ne pamtim predstavu od koje sam imala veću tremu. Ali prošlo je odlično – rekla je glumica Nataša Janjić poslije premijere predstave \"Fine mrtve djevojka\", u kojoj igra lezbijku Mariju, prekjučer u Gavelli. Na premijeri ju je podržao suprug Joško Lokas, s kojim je u brak ušla na Silvestrovo.

– Imao je veću tremu od mene i bio strašno uzbuđen – kaže Nataša. – Uopće ne osjećam kao da sam u braku. Neobično mi ga je zvati suprugom, pogotovo zato što sam u posljednje vrijeme malo bila s njim. Stalno sam na probama, pa osjećam veću emotivnu bliskost s kolegicom iz predstave Ivanom Roščić nego s Joškom – smije se glumica i otkriva da još nema namjeru ići na medeni mjesec jer nema vremena.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
MaliMarinko
15:22 13.01.2013.

I meni ga je čudno zvati suprugom

Avatar flegmatik
flegmatik
15:29 13.01.2013.

Zovi ga Jole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije