Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromna ljepotica

Natalija Prica: Živim blizu stadiona, ali ne poznajem igrače Dinama

Natalija Prica
29.07.2011.
u 18:00

Miss Universe Hrvatske preuzela je loptu i dres koje nosi u Brazil na svjetski izbor Miss Universe u São Paulu. Loptu je potpisao izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, a potpisat će je i Davor Šuker.

Dinamov trener Kruno Jurčić mislio je da neće biti podvrgnut rešetanju o igri plavih, jer uza sebe je imao ‘'alibi'’:

– Drago mi je što sam u lijepom društvu, da sam pred novinarima, a nisam u središtu pozornosti – ponadao se Jurčić pokazujući na hrvatsku Miss Universe Nataliju Pricu.

Naime, Natalija je došla preuzeti loptu i dres koji nosi u Brazil na svjetski izbor Miss Universe (12. rujna u São Paulu). Loptu je potpisao izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, potpisat će je i Davor Šuker, kao i dres naše reprezentacije.

– Ponosni smo što imamo takve darove koje će Natalija odnijeti na aukciju u Brazil, tamo će biti prodana, a novac će ići u dobrotvorne svrhe – kazao je vlasnik licencije za Miss Universe Vladimir Kraljević koji je dobio dres Dinama. No morat će se sa suprugom dogovoriti koji će biti njegov dres.

– Moj je broj devet, njemu ide osmica - nije se dala Marija Kraljević.

– Vjerujem da je Hrvatsku jako dobro predstaviti kroz nogomet, potrudit ću se da našu zemlju što bolje predstavim – kazala je Natalija.

Kako ćete predstaviti te potpise na lopti?

– Za Davora Šukera svi znaju, uvjerila sam se u to još dok sam bila mala – kazala je misica.

Na pitanje kojeg igrača Dinama poznaje, zastala je:

– Hi, hi, hi. Ne pratim nogomet, ali veselim se svaki put kad Dinamo pobijedi. Ja sam iz Dubrave, pa stalno prolazim pored stadiona – bila je zbunjena Natalija. U Brazilu očekujemo malo bolji nastup.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije