Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Natali Dizdar u Splitu: Uvijek preferiram muškarce s juga

natali (1)
Pixsell
27.09.2013.
u 08:24

Večeras u Split Cafeu pjevačica nastupa s bendom. Otkrila je čega se bojala tijekom odmora u Shri Lanki i dobiva li ideje za nove pjesme pod tušem

Nakon uspješnog lansiranja singla "Grijeh" pjevačica Natali Dizdar večeras nastupa u Splitu, a 17. listopada pjevat će i na 15. godišnjici zagrebačkog kluba Sax.

Što čeka Splićane?

– Ovaj put u Split Cafeu nastupit ćemo i s kompletnom postavom.

Ako su Splićanke najljepše žene, jesu li Splićani najzgodniji muškarci?

– Ja sam u principu iz Zadra, tako da ću diplomatski odgovoriti da ljepotu doživljavam kroz neki opći dojam koji netko na mene ostavi, a u tom slučaju mi fizički izgled nije najvažniji. Ali, konkretno, mogu reći da su mi privlačniji muškarci s juga, o kojoj god zemlji da se radi.

Ljetovali ste na Šri Lanki, jeste li se bojali morskih pasa?

– Ne, jer su mi rekli da ih tamo nema. Strah me jedino bilo da ne dobijem dasku za surfanje u glavu, što nije rijetkost. Jedan Talijan koji je odsjeo u našem hotelu već je prvi dan imao šavove na glavi.

Izgubili ste mobitel tamo, jeste li skloni takvim nevoljama?

– Najviše mi je žao zato što je taj mobitel preživio pranje u perilici na 60 stupnjeva s tenisicama. Zadnji dan sam ostala bez novih japanki. Jako sam sklona gubljenju stvari, nije mi lako samoj sa sobom.

Radite na novom albumu, gdje imate najviše inspiracije, pod tušem?

– Pa bavim se s novim pjesmama, radim sa svojim gitaristom Vladom Mirčetom i po nekom osjećaju novi singl bi trebao izaći krajem ove ili početkom sljedeće godine. Tuš je uvijek sretna opcija, ali kreativna sam i na svojim putovanjima gdje se osjećam najslobodnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije