Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo našao utjehu

Narcis Mujkić u vezi sa 20-godišnjom plesačicom Sarom

indira vladić mujkić
tino jurić
20.04.2010.
u 08:52

Suprug pjevačice Indire Vladić iz grupe Colonia navodno je u vezi s mladom plesačicom Sarom Dobranić koja je tri godine plesala s njegovom suprugom na konecrtima.

Narcis Mujkić, uskoro bivši suprug pjevačice Indire Vladić, ljubi 20-godišnju Saru Dobranić koja već tri godine kao plesačica prati njegovu suprugu na nastupima. Kako piše tjednik Extra, ova je ljubav u punom zanosu jer je Narcis svoju mladu ljubavnicu već vodio na putovanja, a prije nekoliko dana viđeni su u jednom zagrebačkom kinu na kasnovečernjoj projekciji. Ovakav razvoj događaja očito se nije svidio uvijek energičnoj i nasmijanoj Indiri pa je plesačici Sari prošli tjedan otkazala suradnju. SMS-porukom otkaz joj je uručio Colonijin producent Tomislav Jelić Kameni.

Mlada plesačica nije htjela komentirati vezu s Mujkićem, ali nije se ni iznenadila zašto joj se uopće postavlja takvo pitanje. Ova bivša članica modne agencije Midiken pleše od djetinjstva i ima veliku želju dizajnirati odjeću. Krasila je duplerice časopisa posvećenih automobilima, a u jednom intervjuu prije samo tri mjeseca je rekla kako je Indira super šefica i da joj nije nikakav problem s njom plesati dva i pol sata, a sada je, čini se, otplesala svoje. Indira i Narcis nedavno su priopćenjem obavijestili javnost kako je njihovu braku došao kraj, a Narcis je rekao kako je velikim dijelom za takav rasplet kriv on jer nikad nije bio uz suprugu kada joj je trebao.

Komentara 2

UN
undertaker
13:56 20.04.2010.

baš je ružan ovaj narcis mujo.....

BL
bljesak
10:02 21.04.2010.

Ovo je odvratnije od pornića sa životinjama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije