Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanski party

Napokon će se ukazati: Kim Kardashian uskoro u javnosti

'Socialite Kim Kardashian arrives at the 2013 MTV Movie Awards in Culver City, California in this April 14, 2013, file photo.  Kardashian gave birth to a girl fathered by rapper Kanye West, celebrity
Reuters/PIXSELL
30.07.2013.
u 09:31

Novopečena majka pojavit će se na rođendanu sestre Kylie Jenner koji će proslaviti 17. kolovoza u Los Angelesu

Kim Kardashian napokon će se pojaviti u javnosti! Bit će to prvi puta otkad je rodila prije mjesec i pol dana kćer North, no njezini obožavatelji još će se malo morati strpjeti da vide popularnu Kim.

Novopečena majka pojavit će se, naime, na rođendanu sestre Kylie Jenner koji će proslaviti 17. kolovoza u Los Angelesu. Kako ne želi oteti svu pažnju s Kylie, Kim će se na partyju pojaviti nešto kasnije.

– Vjerovali ili ne, nije sve u vezi Kim. Uistinu želi biti na toj proslavi, a kada se radi o obitelji, Kris želi da svi budu ondje. kim još razmišlja što da napravi kako bi sve ispalo super – rekao je izvor blizak obitelji Kardashian.

>> Kim Kardashian i Kanye West WC-školjku platili 750.000 dolara!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije