Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se predozirala

Nalazi pokazali da droga nije uzrok smrti A. Winehouse

'File photo dated 14/02/07 of singer Amy Winehouse who has been found dead at her flat. Photo: Press Association/Pixsell'
'Yui MokPress Association/Pixsell'
23.08.2011.
u 16:37

U tijelu Amy Winehouse nisu pronađeni tragovi nikakvih ilegalnih supstancija, otkrila je danas medijima obitelj preminule pjevačice.

Rezultati toksikoloških pretraga demantirali su ono u što su svi sumnjali. Amy Winehouse nije umrla od predoziranja drogom. Iako se pisalo da je pjevačica dan prije smrti od svog dilera kupila koktel njoj omiljenih opijata, rezultati pretraga pokazali su da je ta tvrdnja bila izmišljotina.

– U tijelu Amy Winehouse nisu pronađeni tragovi ilegalnih supstancija – otkrila je medijima obitelj prerano preminule pjevačice. Nisu komentirali je li uzrok smrti alkohol koji ju je najvjerojatnije stajao života.

– Rezultati pokazuju da je konzumirala alkohol, ali nije službeno potvrđeno da je on uzrok smrti.

Komentara 10

RR
red_rad_disciplina
17:29 23.08.2011.

Ma znao sam ja da je ona od starosti ošla ...

CH
chainsaw.
17:32 23.08.2011.

dakle, nije se overdozirala horsom nego se napila na smrt. odma’ je covjeku lakse.

CO
covjek
19:44 23.08.2011.

Maaaaa neeeee, sigurno je umrla od trovanja planinskim zrakom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije