Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove komplikacije

Nakon pogoršanja stanja, Vinko Coce ponovno operiran

Vinko Coce (1)
Tino Jurić/PIXSELL
04.10.2013.
u 16:53

Poznati trogirski slavuj boravi još od svibnja u splitskoj bolnici zbog jake infekcije

Trogirski slavuj Vinko Coce danas  je operiran u KBC Split. Doznajemo da je pjevaču, koji u bolnici boravi još od svibnja zbog jake infekcije, drenirana rana na stražnjici i presađen mu je dio kože. Pjevač je poslije operacije smješten na jedinicu intenzivnog liječenja, gdje se u pravilu smještaju pacijenti koji su u životnoj opasnosti, a kako stvari stoje, Cocu očekuje još nekoliko operacija kako bi mu se zdravstveno stanje dovelo do zadovoljavajućeg.

Uz pjevača je cijelo vrijeme njegova supruga Janja koja ga je u svibnju i dovela u bolnicu nakon što je nekoliko dana imao visoku temperaturu. Pjevač je tijekom ljeta imao nekoliko operacija i stanje mu se stabiliziralo, a u posjet su mu redovito dolazili prijatelji, među kojima su i Hajdukovi igrači. Liječnici su najavljivali da će mu napraviti završnu, plastičnu operaciju nakon koje je Coce trebao biti pušten na kućnu njegu, ali zbog komplikacija je ponovno završio na odjelu intenzivne njege.

>>Vinka Cocu u bolnici posjetili hajdukovci

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije