Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO BITKU

Nakon kratke i teške bolesti preminuo vizažist Tomo Vrban

Tomo Vrban 4
Foto: Pixsell
1/8
22.03.2010.
u 16:03

Iako se ga prije nekoliko mjeseci ponovno moglo vidjeti s prijateljima na zagrebačkoj špici, Tomo je nažalost izgubio bitku sa zloćudnom bolešću.

Tomo Vrban, jedan od najpoznatijih hrvatskih vizažista, preminuo je nakon kratke i teške bolesti. Ovu tragičnu vijest potvrdilo je nekoliko njegovih prijatelja.

Vrban se pola godine borio s karcinomom, ali nagla, iznenadna i teška bolest zaustavila ga je u 32. godini života.

Osim konvencionalnom medicinom protiv bolesti se borio i posjetima Marokancu Mekkiju Torabiju. Iako se ga prije nekoliko mjeseci ponovno moglo vidjeti s prijateljima na zagrebačkoj špici, Tomo je nažalost izgubio bitku sa zloćudnom bolešću.

Vrban je s kolegom Sašom Jokovićem suosnivač škole šminkanja Vrban&Joković, bio je na glasu kao veliki profesionalac i brojne hrvatske zvijezde obožavale su raditi s njim.

Veliku podršku javnost dobio je hrabrim istupom kada je 19. rujna na svom profilu na Facebooku nekoliko puta napisao "I will survive" ili "ja ću preživjeti".

- Ne želim ništa komentirati jer još nije sve gotovo i nisam u potpunosti ozdravio. I dalje idem na kemoterapije, a i nisam se u potpunosti vratio na posao - suzdržano je Tomo govorio za Extru prije mjesec dana.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

MY
myyk
18:48 22.03.2010.

sucut covjeku, ali nije mi jasno kakva je to vijest? od tkavih vijesti samo se moze cijeli broj vecernjeg (ili onog ranijeg :) ) lista napuniti barem jednom tjedno.... dajte novinarcici pustite ljude na miru (u zivotu i poslije)

MA
matijazaga
16:44 22.03.2010.

moja iskrena sucut obitelji i prijateljima...pocivao u miru Bozjem

PO
pospana
17:29 22.03.2010.

Sretan put Tomo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije