Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda u zagrebu

Nakon kratke razdvojenosti, Onur i Šeherezada večerali u Zagrebu

1001 noc
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/20
09.11.2010.
u 17:21

Popularna turska glumica u Zračnoj luci Zagreb sama je podignula prtljagu, mahnula obožavateljima te se uputila u hotel Westin

Glumica Bergüzar Korel, kao da nije zvijezda, čekala je pokraj pokretne vrpce te je sama preuzela prtljagu u Zračnoj luci Zagreb. Popularna Šeherezada iz turske serije “1001 noć” u Zagreb je sletjela u 13.30 sati letom iz Istanbula.

Bez puno riječi

Samozatajna i ležerno odjevena u dug crni kaput, crne hlače i bijele cipele, skrivajući oči ispod velikih sunčanih naočala, nasmijala se gomili koja ju je gledala i fotografirala s druge strane stakla na izlazu za putnike. U jednom trenutku glumica je mahnula i poslala poljubac okupljenim obožavateljima, fotografima i novinarima – i to je bilo sve što je lijepa Šeherezada darovala okupljenima u zračnoj luci. Kada se pojavila na izlazu za putnike, dobila je buket cvijeća kao znak dobrodošlice te je u pratnji dvojice policajaca odjurila do limuzine kojom se odvezla u hotel Westin. Za izjave nije bila raspoložena pa je na pitanje je li uzbuđena što je u Hrvatskoj samo odgovorila: “Hvala vam.” Nakon kratkog odmora, kasnije popodne pridružila se suprugu Halitu Ergençu u snimanju reklame za Konzum. Potom su nakon nekoliko dana razdvojenosti ručali u restoranu Mano na Kaptolu, gdje se i snimala reklama. Navečer oko 19 sati kad su ušli u restoran "Dubravkin put", umor se na njima nije vidio. Berguzar i Halit svečano su se odjenuli i tijekom cijele, raskošne večere bili odlično raspoloženi.
Potraga za Onurom

Kako bi dočekali Bergüzar u Zračnoj luci Zagreb neki su pobjegli s posla, a neki su potegnuli čak iz Bugarske. Anna i Nadejda iz Sofije krenule su na malu odiseju kako bi upoznale najslavniji turski glumačko-bračni bar.

– U Zagrebu smo od nedjelje, a odsjele smo u Westinu da im budemo što bliže. Kada smo doznale da je Halit Ergenç avionom sletio u Ljubljanu, nismo se dale smesti, već smo otišle tamo. Međutim, nismo ga vidjele – priča Nadejda. Svog idola uspjele su uloviti prekjučer u Westinu i fotografirati se s njime.

Ništa manje vatrena obožavateljica nije ni 39-godišnja inženjerka prometa Nataša K., koja je zbog dolaska Bergüzar Korel pobjegla s posla.

– Odgledala sam cijelu seriju na YouTubeu, i to s grčkim prijevodom tako da sam, uz turski, naučila i grčki jezik. Obožavam “1001 noć”, glumci su odlični i ne sramim se to priznati – povjerila nam je.

Komentara 37

OB
-obrisani-
09:04 10.11.2010.

Ma taj Turčin je bljak a ova njegova šeperezida je plot.Eee koji smo mi to ljudi, više od pola nacije gleda ovo sapunjarsko smeće i glasaju za HDZ.Zato nam i je tako.

RK
robert k
13:24 10.11.2010.

Pa nekako je normalno da ljudijedu. I sad od toga pravite senzaciju. Možda su se i poj.... poslije večere

XX
xxCRNACxx
22:42 09.11.2010.

09.11.2010. u 22:01h abaso je napisao/la: ....i do kraja ću popizdit ak ne saznam kaj su večerali........! HAHAHAHA CARE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije