Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Nakon dvije godine veze Marijana i Nemeš prekinuli?

marijana i nemeš
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
04.06.2013.
u 14:20

Nemeš je navodno otišao u Milano zaraditi novac pošto su novce koje je Marijana osvojila pobjedom u Velikom bratu - potrošili

Nakon dvije godine veze došao je kraj ljubavnoj romansi između bivših stanara Big Brother kuće Marijane Kovačević i Nikole Nemeševića Nemeša. Naime, kako pišu srpski mediji, par je prekinuo svoju vezu.

Nemeš je navodno otišao u Milano zaraditi novac pošto su novce koje je Marijana osvojila pobjedom u Velikom bratu - potrošili. Ona je nagradu od 104.700 eura potrošila uglavnom na njihova zajednička putovanja, a dio novca dala je i sestri da otvori kafić.

>> \"Više negativnog publiciteta od mene dobivaju samo kriminalci\"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije