Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubi i svađe

Nakon deset godina braka razvode se Gwen Stefani i Gavin Rossdale

gwen
Pixsell
27.01.2012.
u 20:30

Par se u zadnje vrijeme često svađao, odlazak kod bračnog savjetnika nije im pomogao i odlučili su okončati svoj brak

Magazin Star objavio je kako je došao kraj desetogodišnjem braku Gwen Stefani i Gavina Rossdalea zbog stalnih svađa koje se nisu prorijedile ni uz pomoć bračnog savjetnika. Ovo nije prvi put da se šuška o njihovom razvodu, slični novinski napisi pojavili su se 2004. kada je Gwen saznala kako njen suprug ima kćerku Daisy Love iz veze sa Pearl Love. Nakon toga je 2010. uslijedilo priznanje Courtney Love o preljubu sa Gavinom. U televizijskom showu Howarda Sterna izjavila je kako je bila u vezi sa Rossdaleom nakon što je on oženio Gwen. Pjevačica mu je i to oprostila no očito njegova koketna narav nema mira i Gwen se s tim više ne može boriti. Par ima dvoje djece, Zumu i Kingstona. 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije