Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematična cura

Nakon 13 dana Lindsay Lohan izašla iz zatvora

lohan
Pixsell
02.08.2010.
u 12:27

Čim je napustila okrug zatvora, glumica se zaputila u kliniku za odvikavanje gdje će prema sudskoj odluci boraviti idućih 90 dana. Tamo su joj zabranjeni svi posjeti.

Lindsay Lohan jutros je napustila zatvorsku ćeliju u kojoj je boravila 13 dana. Glumica se odmah prijavila u kliniku za odvikavanje Morningside Recovery u Kaliforniji gdje će po sudskoj odluci biti 90 dana. Kako prenose strani mediji, problematična Lindsay će u klinici biti u potpunoj izolaciji, neće primati nikakve posjete, čak je i njezinim roditeljima pristup zabranjen.

– To je najveća glupost. Ne vidim razlog zašto je ne bismo smjeli posjećivati, nije mi jasna ta odluka – ljutito je rekao tata Lohan. Glumica je ovaj put iza rešetaka boravila jer je prekršila uvjetnu kaznu iz 2007. kada je vozila pod utjecajem alkohola.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
ankicascreiber
13:08 02.08.2010.

da je sirotinja i crnkinja za takve stvari lezala bi 10 godina, ali eto ni americko pravosude ne radi kako treba. OJ, Michael jackson, itd, itd...svi se izvuku.

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
14:39 02.08.2010.

važno je da je lilo izašla iz pržuna, sad će lako doći do kuna : )))

UT
utatica
22:07 02.08.2010.

Eto što ti je pravna država. U Hrvatskoj glumica ( o mrtvima samo najljepše) na cesti ubije mladog motoristu i biva oslobđena, Josipa Lisac se na sva zvona hvali kako voli brzu vožnju ali kad je policija zaustavi i prepoznana progledaju joj kroz prste................ Da živimo u pravnoj državi trebala je dotična biti pozvana na obavijesni razgovor pa neka kaže kada i na kojoj cesti su joj to policajci zažmirili na oba oka, pa bi to lijpo trebalo istražiti, napraviti frku pa da vidimo bi li ubuduće policajci nekima gledali kroz prste kod lude vožnje a drugima tražili dlaku u jajetu:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije