Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet sama

Nakon 12 godina veze, Marina Perazić ponovno je slobodna

Marina Perazić
Nova TV
14.06.2010.
u 11:12

"Priča se neprekidno ponavlja, samo se akteri mijenjaju! Možda opet odem u neki New York ili London, gdje me nitko ne prepoznaje", kaže Marina na Facebooku.

Bivša "farmerica" i pjevačicaa Marina Perazić ponovno je prekinula s dugogodišnjim, petnaestak godina mlađim dečkom. Riječ je o istom muškarcu koji ju je ostavio dok je prvi put bila u srbijanskoj „Farmi“.

Nekoliko dana poslije su se pomirili, ali sudeći po njezinu statusu i komentarima na Facebooku, prenosi srbijanski Press, čini se da je ovoga puta prekid konačan.

"Sloboda nikako nije precijenjena! Volim samu sebe najviše na svijetu! Naučit ću ovu životnu lekciju za ovog života! Dvanaest godina je bilo više nego dovoljno, naravno, na početku neke osobine nisu dolazile do izražaja zbog zaljubljenosti. Za tu vrstu izdržljivosti se ne dobivaju nagrade. Često se razne stvari nazivaju ljubavlju, a s njom nemaju nikakve veze. Zavole me kao Marinu Perazić, a onda se s vremenom sve više opterećuju time što sam poznata i uspješna i što se za mnom okreću na ulici. E onda odluče da više ne bi sa mnom u društvu nego samo po kući da im kuham i ugađam. Priča se neprekidno ponavlja, samo se akteri mijenjaju! Možda opet odem u neki New York ili London, gdje me nitko ne prepoznaje. Vjerujem u ljubav, trenutačno sam malo usamljena, ali kad volim, uvijek sam odana, jer sam slobodna. Što me više puštaš da letim i da se ostvarujem, to sam odanija", kaže Marina na Facebooku.

Budući da se nagađa kako će opet posjetiti srbijansku „Farmu“, vidjet će se hoće li će obnoviti emocije s bivšim suprugom Firčijem, koji je takođe „soler“.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar BABAMACA
BABAMACA
12:22 14.06.2010.

Marina draga sve u svemu divim ti se bila si i jos si draga zena moj si fan lepa i u 50 godinama imas svoje dve predivne cerke nemoras da bezis nikuda i nigde ne napustaj nas svi te volimoimo u zivotu si samo pogresila sto si se udala za najgoru sortu coveka koji te nije znao ceniti a volio te nikad nije. On da govori o tebi onakve stvari na Farmi sram ga bilo to nije covek on je monstrum zato voli sebe da bi te volili svi mi pozdrav od babamace ljubimo te

UD
Utjerivać dobroga
12:31 14.06.2010.

ovo je dobra vijest, koju čekam već dugo. sada svi u red, gdje se organizira čekanje?

ST
Stole1
15:11 14.06.2010.

\"Ponovno slobodna\", koga briga, ko da ikoga ona još uopće zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije