Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1001 NOĆ

U najgledanijoj epizodi Šeherezada je Onuru rekla ‘da’

šeherezada
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/9
16.10.2010.
u 09:00

Ona je za ekrane zalijepila 870 tisuća ljudi. U to vrijeme na HTV-u emitirani “Država, selo, grad”, film “Suci izvan zakona” te “Najbolje godine” i Liga prvaka na Novoj TV, “jeli su prašinu” vozeći se iza turske sapunice.

Da je turska serija “1001 noć” zaludjela sve hrvatske gledatelje, više nije potrebno govoriti. Tome u prilog idu i podaci o gledanosti prema kojima je ta telenovela svih pet radnih dana prošlog tjedna bila najgledanija, a svakodnevno ju je prosječno pratilo oko 800 tisuća ljudi. I dok su sve epizode serije koje prati tragičnu ljubav Šeherezade i Onura vrlo gledane, rekord najgledanije drži epizoda emitirana 28. rujna.

Naime, ona je za ekrane zalijepila 870 tisuća ljudi te osvojila 21 posto ukupne gledanosti. U to vrijeme na HTV-u emitirani “Država, selo, grad”, film “Suci izvan zakona” te “Najbolje godine” i Liga prvaka na Novoj TV, “jeli su prašinu” vozeći se iza popularne turske sapunice. Vratili smo se kroz vrijeme otkriti što se magično prikazivalo u tom nastavku?

Naime, tog dana tužna i uplakana Benu suočila se s problemom s alkoholom te zbog istog završila u bolnici. Šeherezada je slavila rođendan, Onur je “zalijevao” njezin pristanak na zaruke. Šeherezadine fotografije završile su na izložbi umjetnika, kojemu ona za to nikada nije dala odobrenje... I što na to reći nego da Hrvati vole muku i patnje. U najgledanijoj epizodi “1001 noći” RTL televizije susreli su se otkazi, alkoholizam, spletke, krađe, nezakonitosti i tragične ljubavi – kojih u našoj svakodnevici ima na svakom koraku.

Zato i ne čudi što su se Hrvati najviše poistovjetili s tim turskim nastavkom. No dobra je vijest da ni novi dijelovi, koji nose rasplet i sreću nisu pali na ljestvici gledanosti, pa prema tome zaključujemo da među našim ljudima još postoji kap optimizma.

Komentara 8

AG
Agramer198
16:07 16.10.2010.

Strašno, ta serija je takva sprdnja da boli...

IN
Individuao
09:13 16.10.2010.

Držite me ljudi, prdnuću...

OB
-obrisani-
18:42 16.10.2010.

nu, što sam naredo minuse!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije