Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelj

Muškarca koji je uhodio Jelenu Rozgu policija neće moći kazniti!

'rozga01_nnn_sce_290911'
''
30.09.2011.
u 15:15

Da joj je ta osoba nešto u rodu, postojala bi zakonska osnova za progon. Ovako, čini se, od svega neće biti ništa, kažu iz Općinskog državnog odvjetništva

Prijava protiv 50-godišnjeg krupnog i ćelavog muškarca koju je pjevačica Jelena Rozga (34) podnijela policiji upućena je na Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. Policija im je poslala posebno izvješće o slučaju, no Općinsko državno odvjetništvo zbunjeno je takvim postupkom policije jer ne znaju po kojoj bi osnovi progonili sumanutog obožavatelja. Da joj je nešto u rodu, kažu nam, postojala bi zakonska osnova za progon. Naime, stavka Kaznenog zakona koja se odnosi za uhođenje i uznemiravanje zbog kojih osoba osjeća strah i tjeskobu, a zbog koje progonitelj može završiti u zatvoru, odnosi se samo na obiteljsko nasilje. Ovako, čini se, od svega neće biti ništa. On joj nije prijetio niti je bio fizički nasilan i tu nema kaznenog djela.

– Ne možemo ništa preciznije reći dok ne dobijemo slučaj na stol. Jedino što Jeleni Rozgi sada možemo savjetovati jest da uzme tjelesnog čuvara kao što to čine druge medijski eksponirane osobe koje imaju takve obožavatelje – kažu u Državnom odvjetništvu. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MU
mućanin1
11:53 01.10.2011.

Zato nam i je država i pravosuđe u banani, kad svaki zakon ima miljun rupa i nedorečenosti!!!

OB
-obrisani-
20:02 01.10.2011.

dobra reklama za ovu sojku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije