Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Movie Awards

MTV Movie Awards: Emma Watson i Selena Gomez glavne suparnice

mtv
Foto: reuters
1/10
06.06.2011.
u 08:21

Britanska glumica i američka pjevačica odjenule su najkraće haljine na dodjeli nagrada. Slavila je ekipa novog nastavka sage "Sumrak"

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada MTV Movie Awards bilo je uzbudljivo i na crvenom tepihu. Tamo su se "sukobile" dvoje tinejdžerske zvijezde koje su se za pažnju publike sinoć "borile" u najkraćim mogućim haljinicama. Zvijezda filmova o Harryju Potteru, 22-godišnja Emma Watson, i 18- godišnja Disney zvijezda Selena nove su suparnice i na poslovnom planu. Dok Emma plijeni pažnju titulama najbolje odjevene mlade glumice i visokim filmskim honorarima, Selena se pojavljuje na naslovnicama zahvaljujući romansi sa 17-godišnjom glazbenom zvijezdom Justinom Bieberom.

Prezenteri na ovogodišnjoj dodjeli bili su Ryan Reynolds, Blake Lively, Steve Carell, Shia LaBeouf, Patrick Dempsey, Cameron Diaz, Selena Gomez i Nicki Minaj, a slavili su glumci novog nastavka filmske sage "Sumrak" Kirsten Stewart i Robert Pattinson koje je publika proglasila najboljima, kao i njihov filmski poljubac. "Sumrak" je ove godine nadjačao Harryja Pottera za najbolji film.

Reese Witherspoon okitila se nagradom Generation Award koju je prošle godine dobila Sandra Bullock.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:30 06.06.2011.

suparuju se radi čega

Avatar Sor@n
Sor@n
07:21 07.06.2011.

Emma Watson Mnogi će je pamtiti i zapamtiti kao Hermione Granger. Taj serijal je pratio rastanje tih glumaca od djece do tinedjera. Ja ne vidim Emmu u nikakvoj drugoj ulozi osim u Hogwarts School Witchcraft and Wizardry. No na žalost producenti ne vide da se u mnogim serijalima glumci jednostavno stope u taj svijet. Sjetite se iznad prosječno-fantastičnog serijala Rome (2005–2007 sa 22 epizode) i glumca Kevin McKidda kao Lucius Vorenus i druge jednostavno odlična uloga i kao da ga je netko stvorio samo za tu ulogu. Kasnije pokušao u drugim ali to više nije to. Hermione mi je inače simpatična cura a i sve to društvo oko nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije