Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinove

Monika Mamić čeka sina, a Marta Žegura i Frane Perišin kći

'11.06.2011.Zagreb -  Luka i Vanja Modric vjencali su se u crkvi Gospe Lurdske. Mario Mamic i Monika Mamic- Kravic. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
24.07.2012.
u 20:00

Vijest da će roditi sina najviše je razveselila Monikinog sina Josipa i supruga Marija koji jedva čega da sinove zajedno odvede na utakmicu.

Veselje u obitelji Mamić u povodu dolaska prinove u prosincu još je veće otkako je Monika Kravić Mamić saznala da čeka sina, piše Story. Braci se veseli troipolgodišnji Josip, ali i tata Mario Mamić, koji će u skoroj budućnosti svoja dva dečka voditi na utakmice.

Domom glumca Frane Perišina i njegove 23 godine mlađe odabranice Marte Žegure odjekivat će plač djevojčice. Marta je na Facebooku napisala: \"Naša je boja roza.\"

Par je najavio vjenčanje u kolovozu.

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
čuvaj se senjske ruke
23:37 24.07.2012.

Udarna vijest u cijeloj Prištini,u sjevernom Uzbekistanu i pola Bangladeša! ! !

ĆA
ćaćaća
20:42 24.07.2012.

bar će mali imat iz čeg potegnut:))

AL
Alkana
21:31 24.07.2012.

Monika, gdje ti je ona tvoja preedivna kosa s kojom si nas sve osvojila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije