Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Mladi i zgodni operni pjevači iz Kvarteta Il Divo dolaze u Zagreb

'Image: 0121888378, License: Rights managed, TAINAN, CHINA - MARCH 20: (CHINA OUT) Carlos Marin, Urs Buhler, Sebastien Izambard and David Miller of Il Divo perform on the stage at the Eternal Golden C
'ChinaFotoPress/unioncom'
27.03.2012.
u 17:00

Kvartet Il Divo 17. rujna nastupa u zagrebačkoj Areni. Ulaznice od 200 do 900 kn za koncert sastava koji čine Francuz, Španjolac, Amerikanac i Švicarac u prodaju kreću u petak

Ime njihova sastava znači božanstveni pjevači, a bez imalo pretjerivanja, doista tako i zvuče! Hrvatska publika moći će se u to uvjeriti 17. rujna kada najpoznatiji i najšarmantniji klasični kvarter Il Divo u sklopu svjetske turneje nastupa u Areni Zagreb.

Multinacionalni sastav koji opisuju kao savršen spoj moderne opere, kazališta i koncertne izvedbe čine francuski pop pjevač Sébastien Izambard, španjolski bariton Carlos Marín, američki tenor David Miller i švicarski tenor Urs Bühler. Na četvrtoj svjetskoj turneji promoviraju peti studijski album \"Wicked Game\" na kojem se, uz dramatičnu obradu hita Chrisa Isaaka, nalazi i emocionalna obrada pjesme Roya Orbisona \"Crying\" i zapanjujuća verzija klasika \"Time To Say Goodbye\". Obožavateljice diljem svijeta luduju za zgodnim pjevačima koji su dosad prodali više od 26 milijuna albuma.

Osam tisuća ulaznica za zagrebački koncert kvarteta Il Divo u prodaju kreću preksutra, a cijene su od dvjesto do devetsto kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije