Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo 'da'

Mlađi sin Ivice Blažička pustio suzu na tatinu vjenčanju

ivica blazicko
09.08.2010.
u 17:18

U crkvi svetog Josipa u Karlobagu drugi se put u subotu oženio Ivica Blažičko. Kum poznatog komentatora i njegove supruge, inače kolegice s HRT-a, Lidije Širanović bio je Ivičin stariji sin iz prvog braka – 19-godišnji Juraj.

U crkvi svetog Josipa u Karlobagu drugi se put u subotu oženio Ivica Blažičko. Kum poznatog komentatora i njegove supruge, inače kolegice s HRT-a, Lidije Širanović bio je Ivičin stariji sin iz prvog braka – 19-godišnji Juraj. Vjenčao ih je kapucin Stjepan Bergovec, a Ivica je na vjenčanje pozvao samo drage prijatelje i užu obitelj. Mlađeg sina, 16-godišnjeg Mihovila, vjenčanje se toliko dojmilo da je pustio suzu radosnicu.

Uzvanici su pak s veseljem pratili vjenčanje misleći u sebi, valjda, “napokon”. Jer, često se iz kruga bliskih Ivici šuškalo da se “taj više nikad neće oženiti”. Blažičko iza sebe ima jedan brak, dva sina o kojima se predano brinuo svih ovih godina te skladan odnos s prvom suprugom. Lidija ga je, očito, uspjela uvjeriti da nije stvoren za samca pa joj je ipak rekao sudbonosno “da”.

Za mjesto vjenčanja odabrao je Karlobag jer u njemu ljetuje već 45 godina, no navodno će po povratku u Zagreb napraviti veliko slavlje za širi krug obitelji i prijatelja.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:00 09.08.2010.

Kokosar govnar covjek koji zeli biti svakom loncu poklopac uz to sve jako fasisticki nastrojen tako kada on radi prijenos neke tekme odmah prebacujem kanal na sloveniju ili federalnu tv ili srbiju toliko o tom smradu

JI
jilber
19:30 09.08.2010.

Bit će da lozi 55 Ivica nije dao da popije 56 lozu...

OB
-obrisani-
20:40 09.08.2010.

loza55, ovaj mora da je klerofašist! :-) ti su najgori. kako je taj uopće preživio dve ove godine antifašizma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije