Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živahni mališan

Mlađi sin Gwen Stefani pao i slomio desnu ruku

gwen stefani
pixsell
06.06.2011.
u 07:34

Bio je to jedan od najstrašnijih događaja koje sam iskusio kao roditelj. Ne bih to nikom poželio, izjavio je Gwenin suprug Gavin Rossdale

Ovaj je vikend bio sličan horor filmu za pjevačicu benda No Doubt Gwen Stefani i njezina supruga Gavina Rossdalea. Naime, njihov dvogodišnji mališan Zuma pao je s visine u njihovoj vili i slomio desnu ruku. Gwen je bila uvjerena da je riječ o mnogo ozbiljnijoj ozljedi, no liječnici na hitnoj uvjerili su roditelje da je mališan imao sreće i slomio samo desnu ruku.

- Bio je to jedan od najgorih dana u našem životu. Slučajna nesreća zbog koje smo strahovali za Zumu. U bolnici su nas smirili, Zuma je sad dobro, ali strah nam se uvukao u kosti, priznao je tata Gavin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije