Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobrkao datume

Mladen Grdović došao dan prije u Imotski pa pjevao u pečenjari

grdović
Duško Jaramaz/Pixsell
18.10.2012.
u 17:51

Odlično je zabavljao goste. Nakon tuluma u pečenjarnici unajmio je sobu u obližnjem hotelu i otišao spavati. U subotu se u pola dva vratio u diskoteku, u kojoj je imao trosatni nastup za svoje obožavatelje

Mladen Grdović (54) dovezao se u petak ispred diskoteke u Imotskom, gdje je trebao nastupati. Iznenadio se vidjevši da nema nikoga. Nije mu bilo jasno gdje je publika. Zadarski pjevač gažu je imao dogovorenu u subotu, ali je pobrkao datume i u gradu se pojavio dan prije. To ga ni najmanje nije oneraspoložilo. Bio je ‘veseo’ i smišljao je kako se zabaviti te večeri. Shvativši da je nepotrebno žurio iz Zadra da stigne na nastup, krenuo je u obližnju pečenjarnicu nešto prigristi. Tamo je, kaže vlasnik pečenjarnice Mirko Popić, uz sendvič naručivao gemište. Nakon nekoliko čaša zapjevao je svoje hitove s okupljenima. Podizao je ruke i nazdravljao sa svima. Popić Mladena smatra velikim gospodinom, pa mu je bilo neugodno tražiti da se fotografiraju zajedno. Odlično je zabavljao njegove goste. Nakon tuluma u pečenjarnici unajmio je sobu u obližnjem hotelu i otišao spavati. U subotu se u pola dva vratio u diskoteku, u kojoj je imao trosatni nastup za svoje obožavatelje.

Nisu mu dali da ide kući

U pečenjarnici, koja je nedaleko od diskoteke, pjevao je više od dva sata. Gosti mu nisu dali da ide spavati.

Grdović ne želi vozača

Na gaže ide Mercedesom. Ljetos je vozio Jaguar, u kojem je poslije nastupa zaspao na plaži. Svladao ga je umor.

Ne muči ga mamurluk

Nakon tuluma u pečenjarnici Mladen je idući dan do jutra zabavljao punu diskoteku Jaguar u Imotskom.

I Stavros se zabunio

Zbunio je stotinjak gostiju, ali i sebe kad se pojavio ispred restorana u Imotskom. Jasmin Stavros (57) zaboravio je gdje je trebao pjevati.

Splitski pjevač prije dvije godine dovezao se u Imotski. Stavros je bio uvjeren da su mu baš te večeri ondje dogovorili gažu, pa se parkirao pred restoranom u središtu grada. Zapravo je trebao pjevati u klubu u obližnjoj Cisti Velikoj. Kad je shvatio da je na tuđu feštu upao nepozvan, zbunio se i sjeo na ulazno stubište. Nije mu puno trebalo da se oraspoloži. Veseli gosti počastili su ga i jelom i pićem. Stavros se ipak kratko zadržao. Nije im htio smetati. Zahvalio im je na gostoprimstvu, sjeo u automobil i otišao.

– To nije istina. Pjevam gotovo 40 godina, ali nikad nisam pobrkao mjesta i datume – tvrdio je jučer pjevač. Raspored mu je nekad toliko pretrpan da juri s koncerta na koncert, pa ne čudi to što ne zna gdje i kada treba nastupati. Stavros je velik prijatelj Mladena Grdovića, kao i kolega Duško Lokin, koji je zadarskom pjevaču bio i menadžer.

– Dajte me više pustite s Grdovićem. Ja mu više nisam menadžer i nemam pojma ni gdje je ni što radi – ljutio se Lokin. Donedavno je branio prijatelja, čak i kad je pjevao ustašku budnicu. Tvrdio je da je on predobar čovjek i da se zbog toga svima trudi ispuniti svaku želju. Sad je Lokin izgubio živce jer su se zaredali Grdovićevi “gafovi”.

Prijavila ga zbog nasilja

Grdovića su 2010. uvjetno osudili na 20 dana zatvora jer je prijetio supruzi Brankici. Liječio se i od alkoholizma.

Prebrzo vozio i slupao auto

Mladen je 2007. pijan sletio s ceste i razbio Mercedes 500 CL vrijedan milijun kuna. Godinu dana prije toga slupao je Ferrari.

‘Jure i Boban’ na repertoaru

Zadarski pjevač krajem rujna imao je koncert na trgu u Livnu u BiH. Pjevao je ustašku budnicu i zgrozio javnost.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:18 18.10.2012.

Mladene diko naša....čovijek od naroda...napokon jedna ljepa vijest.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije