Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nada

Mlada glumica iz sapunice Jagoda Kumrić: Hollywoode, dolazim!

'Jagoda01_nnn_sce_160811'
Foto: 'dorijan kljun'
1/3
19.08.2011.
u 19:30

U seriji "Larin izbor" Nove TV mlada splitska glumica tumačit će posesivnu i zločestu djevojku Nikol, a za Ekran otkriva je li i sama takva, što joj je san i tko je brani od udvarača

Serija "Larin izbor", koja se na jesen počinje prikazivati na Novoj TV, u život televizijskih gledatelja donijet će mnoge obrate i ljubavne zaplete likova, ali predstavit će im i mlade glumačke snage pred kojima je dug i naporan put do slave. Jedno je od tih mladih lica i Jagoda Kumrić, 19-godišnja Splićanka koja u seriji glumi Nikol Zlatar. To je njezina prva televizijska uloga, pa se njome prilično ponosi, a dobila ju je, kaže simpatično:

– Pošteno i demokratski pojavivši se na audiciji za seriju. Čak sam još uvijek malo u šoku jer mi je pošlo za rukom ulogu dobiti a da nisam povukla ni jednu "vezicu" u svoju korist!

Jagoda se trenutačno odmara u rodnom gradu, ali već se u ponedjeljak vraća u Zagreb radi nastavka snimanja, kamo se iz Splita i preselila zbog posla. Na setu je čeka iskusna glumačka ekipa – Ecija Ojdanić, Ivan Herceg, Sanja Vejnović, Frane Perišin i drugi – s kojima se odlično slaže.

– Rado ih pitam savjete i drago mi je kada pozitivno komentiraju moj rad. S Ivanom Hercegom, koji mi u seriji glumi brata, jako je ugodno raditi, a Ecija Ojdanić oličenje je simpatičnosti i dobrote. Ona me upozorava kada da snizim ton glasa, prije snimanja skupa ponavljamo svoje scene i po dvadesetak puta, a dala mi je i puno što privatnih što poslovnih savjeta, primjerice: "Na set uvijek dolazi sto posto spremna" – kaže Jagoda te nastavlja opisujući lik koji glumi i komentirajući sličnosti sa samom sobom:

– Nikol je samouvjerena, naivna i posesivna. Ja sam pak jako samouvjerena i ponekad malo naivna, ali posesivna i ljubomorna za divno čudo nisam. Ponekad sam to poželjela biti kako me drugi ne bi vukli za nos, ali ne ide pa ne ide!

Njezin lik Nikol vjeruje da su veze žena s muškarcima poput ljestava kojima se one penju na materijalnoj ljestvici života. Takvo što Jagodi je nezamislivo. Vjeruje u čistu i nepatvorenu ljubav.

– Svaka žena kao i svaki muškarac mora imati svoj san i pokušati ga ostvariti sama, odnosno sam. Nikada se ne bih udala za bogatog muškarca i živjela na njegovoj grbači. Grozim se od te pomisli – otkrila je iskreno i u istom tonu progovorila o svom ljubavnom životu:

– Slobodna sam! Nedavno sam prekinula dvogodišnju vezu, ali nisam tužna jer sam htjela da tako bude. Općenito, privlače me duhoviti, uglavnom tamniji muškarci, a poželjne su svijetle oči. No, najvažnije je da mogu jesti kapulu a da mi moj muškarac ne prigovara!

Ime Jagoda dobila je po baki, a najveća joj je potpora u svemu mama Sanja, s kojom u Splitu drži kozmetički salon.

Svi potencijalni udvarači neka pripaze jer Jagoda je pod paskom Zlatka i Marka, mlađe braće koja treniraju džudo! Nalik je na Šveđanku, ali po temperamentu je, kaže, prava Dalmatinka. U glumu se zaljubila kao šestogodišnjakinja.

– Tada sam rekla roditeljima da idem u Hollywood. I iza te izjave još uvijek stojim, apetiti mi se nisu smanjili! – kaže Jagoda. Stoga, hollywoodske face, pozor jer dolazi konkurencija o kojoj ćemo još mnogo toga napisati, čitati...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije