Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imamo novu ljepoticu

Miss Universe Hrvatske 2012. je maturantica Elizabeta Burg

elizabeta burg
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/10
01.04.2012.
u 23:29

Prva pratilja je Monika Mrvelj, a druga Dorotea Zorić. Izbor je održan u Kristalnoj dvorani hotela Westin.

Natalija Prica na izboru za Miss Universe Hrvatske 2012. održanom u nedjelju navečer, lentu najljepše predala je Elizabeti Burg, maturantici Zdravstvene i veterinarske škole iz Vrbanje.

Prva pratilja je Monika Mrvelj, studentica Veleučilišta Vern iz Zagreba, a druga Dorotea Zorić, maturantica Narodnog učilišta iz Rijeke. Izbor je održan u Kristalnoj dvorani hotela Westin.

Izbor je vodila Fani Stipković, dok su publiku zabavljali Jelena Rozga i Tonči Huljić & Madre Badessa band s gostom Petrom Grašom.

Komentara 16

SL
slavonac88
07:09 02.04.2012.

Ovaj cijeli show postao je farsa... od nekad glamuroznog do ovog sinoć, gotovo poluamaterskog...

TR
TrstJeNas
07:21 02.04.2012.

Dobro, hajde, pobijedile su, ali opet vaznije je (ljudima sa zapada, punim svjetonazora) da li su te djevojke dostupne i putem koje agencije, recimo ako odsjedam u Zg koga da kontaktiram (ili postoji web site) da mi dodje jedna od njih (s cijenom naravno).

ZA
zaja1
07:04 02.04.2012.

ovi izbori za mis su nekad bili smiješni, a s vremenom postaju sve smiješniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije