Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prasica diva

Miss Piggy bit će voditeljica dodjele BAFTA nagrada

miss piggy
06.02.2012.
u 16:17

Poznata dama iz serije "The Muppet Show" na crvenom tepihu intervjuirat će poznate, a Georgeu Clooneyju ponudila je hrvački meč

Miss Piggy, megapopularna prasica iz serije i filma "The Muppet Show", u nedjelju će voditi dodjelu filmskih nagrada BAFTA.
Tako je ponudila zgodnom glumcu Georgeu Clooneyju da se s njom okuša u meču hrvanja, što je zapravo šala na račun njegove aktualne djevojke Stacey Kleiber koja je bivša hrvačica.

– Ne strahujem od odmazde njegove djevojke, a pobjednik meča dobiva večeru – rekla je Miss Piggy koja će osim Clooneyja na crvenom tepihu intervjuirati brojne poznate uzvanike: Jeana Dujardina, Michaela Fassbendera, Garyja Oldmana i Brada Pitta.
Miss Piggy je otkrila i kako se sprema za taj posebni događaj:

– Ustajem u ranu zoru, ali najčešće shvatim da je tada nemoguće ustati pa odspavam do podneva. Odmah potom trčim u teretanu gdje me čeka trener koji je toliko velikodušan da najčešće vježba umjesto mene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije