Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Mirta Šurjak jučer rodila kćer i dala joj ime Domina Kjara

mirta surjak
pixsell
23.01.2012.
u 12:03

Prema riječima ponosne bake Nade Šurjak, mala mrvica, koja se požurila desetak dana, ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu, piše Gloria.

Poznata sportska novinarka i diplomirana pravnica Mirta Šurjak rodila je kćer u nedjelju 22. siječnja u splitskom rodilištu, piše Gloria.

– Danas je na svijet došla malena Domina Kjara. Hvala svima na dobrim mislima i željama – piše u SMS poruci koju je sretna majka jučer odaslala svojim prijateljima. Malena je djevojčica teška tri kilograma te dugačka 46 centimetara.

Prema riječima ponosne bake Nade Šurjak, doajenke splitskog HTV-a, mala mrvica, koja se požurila desetak dana, ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu. Naime, otkako je Gloria prva objavila vijest o Mirtinoj trudnoći, više nije tajna da su splitska novinarka i bivši nogometaš, a danas menadžer s izraelskom adresom koji iz prvog braka već ima šestogodišnjeg sina, u ljubavnoj vezi nešto više od dvije godine.

Novopečeni roditelji i tijekom proteklih mjeseci bili su u stalnom kontaktu, a neupitno je da će ih njihova djevojčica još više povezati.

Komentara 10

TW
Tex_Willer
14:12 23.01.2012.

kako je to đovani odradio, da mala nije ni znala šta ju je snašlo... ženu i djecu je ostavio u izraelu, a ovdje je riješio novinarku u usponu... hattrick

DR
drznedaj
15:05 23.01.2012.

Domina Kjara, a jadna curica kad malo odraste pa pa pocnu zadirkivanja zbog imena

TR
trigger
18:54 23.01.2012.

ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu, piše Gloria. ----------------------------------------------------------- valjda nema i noge na tatu ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije