Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od plesa

Miro Ungar: Malo sam razočaran, no to je ipak samo razonoda za puk

miro ungar (1)
Foto: dario njavro/HTV
1/5
13.11.2011.
u 17:00

Svi kažu isto: da nešto tu ne štima, da je nešto trulo, a tako se i meni čini - da se tijekom glasovanja nešto poremetilo - razmišlja na glas Miro i dodaje: - Mnogi su mi rekli da više neće gledati emisiju!

U trećoj emisiji šeste sezone HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama” od plesnog podija oprostio se najstariji natjecatelj Miro Ungar. Jutro nakon ispadanja zatekli smo ga dok je čitao poruke podrške na Facebooku. - Odmaram i uživam u lovorikama - zadovoljno je rekao te se osvrnuo na komentare kojima ga obasipaju.

 

 

- Svi kažu isto: da nešto tu ne štima, da je nešto trulo, a tako se i meni čini - da se tijekom glasovanja nešto poremetilo - razmišlja na glas Miro i dodaje: - Mnogi su mi rekli da više neće gledati emisiju! Istina, 74-godišnjak kojemu bi na vitalnosti i duhu pozavidjeli i duplo mlađi, preksinoćnji tango otplesao je odlično te po ocjenama žirija s mentoricom Marijom Stošić bio treći pa se legendarni pjevač upitao: - Kako to da nije ispao jedan od parova koji je bio među prva tri odostraga? Tu ne postoji logika. Članovi žirija, dragi i dobri ljudi, ispali su statisti, a mislim da je to prema njima nepravedno - povjerio nam je te otkrio da su ga od početka probi pa do ispadanja mučili problemi sa zdravljem.

- Pedikerka mi je dan prije prve emisije uspjela srediti nokat na palcu. Pripremao sam se u gotovo nemogućim uvjetima. Poslije me uhvatio i bronhitis koji me još uvijek muči pa sam preksinoć jedva disao što se moglo primjetiti iz mojih kratkih odgovora - ispričao je. No, iako je, kako kaže, plesao samo jednu jesen, simpatični glazbenik smatra da se od showa oprostio dostojanstveno, zadovoljan je svojim nastupom i osjeća se kao pobjednik. - Moji navijači većinom su stariji ljudi koji su prilično inertni kad je riječ o glasovanju, a nemaju ni novaca za plaćanje telefonskih računa. Oni su razočarani, ali sve je to samo razonoda za puk - govori.

 

 

Ipak, najviše ga je pogodila tuga njegove 42 godine mlađe supruge Sare jer, ističe, teško podnosi nepravdu.Utjeha joj je to što će s mužem sada opet zaigrati tenis. Naime, Sara i Miro obožavaju se rekreirati, a na teniskom su terenu dvaput tjedno. Zimu ne mogu zamisliti bez skijanja, a omiljeno skijalište im je Sljeme. - Ja sam stari Sljemenaš. U dva sata skijanja sam kao nov. Ipak, nigdje se ne uznojim kao što sam se plešući - priznaje pjevač te zaključuje: - Zaista nisam mogao poželjeti ništa bolje ni ljepše od toga da sam u trećoj životnoj dobi tako aktivan! Nastup u showu, otkriva, učinio ga je jačim i svjesnijim njegovih mogućnosti pa će se s velikim žarom pripremiti za koncert kojim će proslaviti 55 godina karijere 20. veljače u Glazbenom zavodu.

Komentara 6

Avatar Romano37
Romano37
17:50 13.11.2011.

Mirek, niš nemoj biti razočaran. Vrijeme je da sagledaš svoju realnost.

ZD
Zdravorazumski
18:50 13.11.2011.

Nije to razonoda \'\'za puk\'\', a sigurno ne za kompletan puk jer nađe se tu i tamo pokoji inteligentniji pučanin koji ima pametnijeg posla u životu nego pridavati pozornost tzv. zvijezdama koje najčešće nisu niti mogu biti uzor mladim generacijama. Šteta struje!!!

DU
Deleted user
19:26 13.11.2011.

Miro, svaka cast! Koliko mi je bilo OK. da je u prosloj emisiji ispala Juricka toliko mi je zao zbog Vas. Posramili ste mladje po vitalnosti i entuzijazmu u 74. Jos jednom, svaka cast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije