Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u gavelli

Mirjana Majurec: U mom životu nema predaje!

mirjana majurec
pixsell
11.07.2010.
u 17:23

- O bivšim muževima uvijek sve najbolje, s njima sam već godinama u odličnim odnosima - priznala nam je Mirjana.

Zagrebačkoj glumici Mirjani Majurec ništa ne može skinuti veliki osmijeh s lica. Iako joj je u travnju dijagnosticiran rak dojke, na prekjučerašnjem velikom rođendanskom slavlju vlasnika kafića Gavella Pavla Kremenića odlično raspoložena Mirjana baš ničim nije odavala da se trenutačno bori s opakom bolešću.

 

Uvijek vedra i energična Minja na slavlju se zatekla u društvu svoja dva bivša muža, glumca Ivice Vidovića i nekadašnjeg nogometaša Marka Mlinarića s kojim ima dva sina.

 

- O bivšim muževima uvijek sve najbolje, s njima sam već godinama u odličnim odnosima. Drago mi je što nas naš dragi prijatelj Pavle svake godine bar dvaput okupi na nekom slavlju pa cijelo društvo obnavlja stare uspomene. Tako je bilo i prekjučer na njegovu rođendanu u Gavelli. Baš sam se lijepo provela - priznala nam je Mirjana koja trenutačno uživa u pažnji svoje sestre, šurjaka i sinova Luke i Ivana i ne zaokuplja se crnim mislima.

 

- U mojem životu nema mjesta za predaju pa tek sam se počela boriti. Izgurat ću te opake kemoterapije i vratiti se još snažnija svojim glumačkim obvezama - rekla nam je glumica koja će ovog ljeta predah od zagrebačke gužve pronaći na otoku Šolti.

 

Njezini bivši muževi za bolest su doznali od sinova.

 

- Lukin tata, glumac Ivica Vidović, bio je sav prestrašen jer je on takav - bježi i od svojih problema. Vrlo sam dobra s njegovom suprugom Gordanom Gadžić, a kad se s njim vidim, on se ne usudi pitati ni kako mi je. Obično sve okrene na šalu i kaže: “Ti si jaka, vidiš kako si mene uništila, uništit ćeš i to” - otkrila je nedavno Mirjana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije