Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užitak

Mirjana Hrga već dvije godine uživa u botoksu, a sad i u poslu

hrga
Goran Jakuš/Pixsell
05.05.2010.
u 18:25

Naviknuli smo je gledati na ekranima kako provokativnim pitanjima ponire u dušu sugovornika, ali i sada, iako joj ovaj posao, kako sama kaže, nije izazov, jednakim žarom plovi marketingom i komunikacijama s klijentima.

Televizijska novinarka Mirjana Hrga (39) još do prije nekoliko mjeseci uživala je u udobnosti obiteljskog života i ljubavi kojom je svakodnevno hrani njezin suprug dr. Dean Šarić (46). No adrenalinska ovisnica ne može dugo mirovati pa se prihvatila obiteljskog biznisa i postala direktorica odnosa s javnošću u suprugovoj poliklinici.

Vraćam se samo na HTV

– Ma to zvuči tako pretenciozno! Danas bi svi rado bili direktori, ali ne i ja. Ideja naše poliklinike stara je dvije godine i ona ima svoje marketinške i PR zahtjeve koje obavljam i pomažem suprugu dok je moj novinarski angažman u mirovanju – kaže Mirjana.

Naviknuli smo je gledati na ekranima kako provokativnim pitanjima ponire u dušu sugovornika, ali i sada, iako joj ovaj posao, kako sama kaže, nije izazov, jednakim žarom plovi marketingom i komunikacijama s klijentima. A u tim ‘burnim vodama’ dugogodišnje novinarsko iskustvo joj je i više nego dragocjeno.

– Cijeli projekt sam napravila sama. Od kampanje do otvaranja poliklinike, zakupa medijskog prostora, idejnih rješenja... Sve pišem i koordiniram, i to lijevom rukom. No novinarstvo mi užasno nedostaje – teška uzdaha zaključila je Mirjana, ali nakon kratke stanke s odlučnošću u glasu najavila:

– A ako se vratim u novinarstvo, vratit ću se na HTV!

Do tada nemiran novinarski duh obuzdava predavanjem televizijskog novinarstva na privatnom učilištu i novim obiteljskim poslom koji joj, usprkos onoj ‘zajednički posao kvari brak’, nimalo ne šteti.

Melem za ljepotu

– Ja radim uglavnom od kuće pa se Dean i ja, na žalost, jako malo vidimo.

Njihova je poliklinika dijagnostički oftalmološki centar koji sadrži i institut za lice u kojem se rade manji operacijski zahvati i tzv. botoks fileri. A ‘intrigantni’ botoks nije stran ni Mirjani.

– Ja u njemu ‘uživam’ već dvije godine. Moj muž vam je pravi multipraktik. Prvo mi je skinuo dioptriju, dao mi da se iživljavam na marketingu, a sada mi i pegla čelo – našalila se za kraj.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
doktorica
21:26 05.05.2010.

Njoj ne pomaže nikakvo\" peglanje\",jadan čovjek,ali sam si je kriv....

AN
AnaB1982
10:16 06.05.2010.

pa on te zasad fila botoksom da mu budeš ljepša, za koju godinicu će te slat na operaciju cica i guzice, jer si to čovjek može priuštit tako da uvijek ima mlado meseko pored sebe :)

OB
-obrisani-
15:14 06.05.2010.

pa daj onda pošalji i starog svog Jozu kod muža da mu ovaj skine one pepeljare sa glave!e Mirjana da stari 90-tih nije bio okorjeli i podmukli hdzovac nebi ti se za trag znalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije