Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračna luka

Mirela Forić i Dario Srna vjenčat će se 16. svibnja u Dubrovniku

dario srna
marko lukunić/pixsell
07.04.2010.
u 20:18

Za svadbeno slavlje nogometaša i ekonomistice rezerviran je Hotel Excelsior, a goste će zabavljati Halid Bešlić.

Nogometaš Dario Srna 16. svibnja pred oltar će odvesti svoju djevojku Mirelu Forić. Nakon vjenčanja u crkvi, par i gosti zabavit će se na svadbi u dubrovačkom hotelu Excelsior, a za dobro raspoloženje pobrinut će se pjevač Halid Bešlić.

Dario i Mirela upoznali su se 2005. godine, a godinu kasnije, oko Božića, odlučili su krenuti svatko svojim putem. Prekid je uslijedio nakon “kobnog” provoda reprezentativaca u narodnjačkom klubu Fontana, koji Mirela 27-godišnjaku navodno nije mogla oprostiti. Krajem 2007. sudbina je u njihove živote uplela prste i ponovno ih spojila. Dario je s medijima odmah podijelio da je sretan i zaljubljen te da su vezu učvrstili zajedničkim skijanjem u Austriji. Nakon zimske bajke njihov je život krenuo uzlaznom putanjom – Srna se sponovno posvetio sportskom životu, a 28-godišnja ekonomistica je magistrirala. Kao da je znala da će godinu kasnije umjesto ispitnih rokova, u ruci držati dječje krpice. Naime, Mirela je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije