Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Mira Furlan glumi u sljedećoj sezoni "Najboljih godina"

furlan
Anto Magzan/Pixsell
19.06.2010.
u 17:48

Iako će u seriji glumiti ženu uvjerenu u postojanje izvanzemaljaca, privatno Mira s obje noge čvrsto stoji na zemlji, a upravo toj realnosti naučio ju je buran i težak život.

Osim što je članica žirija Libertas film festivala u Dubrovniku, Mira Furlan, zvijezda brojnih američkih hit-serija, poput višestruko nagrađivanog “Losta” i “NAVY CIS-a” te brojnih hollywoodskih blockbustera, rado je prihvatila poziv da zaigra i u “Najboljim godinama”. U seriju ulazi već na početku druge sezone, a igrat će Violet, običnu ženu uvjerenu da postoje izvanzemaljci.

Ipak, za zvijezdu američkih serija “Babilon 5” i “Izgubljeni” poslovi koji se nude u Hrvatskoj još uvijek ne znače konačni povratak, nego samo ljetni posao koji spaja s godišnjim odmorom. A dane odmora redovito provodi u Istri sa suprugom Goranom Gajićem i sinom Markom Lavom. Ipak, ostavlja otvorenu mogućnost da kad jednom ode u mirovinu, možda doista kupi jednosmjernu kartu za Hrvatsku.

Iako će u seriji glumiti ženu uvjerenu u postojanje izvanzemaljaca, privatno Mira s obje noge čvrsto stoji na zemlji, a upravo toj realnosti naučio ju je buran i težak život. Kao glumačka diva bivše države, završila je kao peračica suđa u SAD-u, kamo je emigrirala početkom Domovinskog rata.

Životno iskustvo naučilo ju je, rekla je za IN magazin, da sami kujemo svoju sudbinu. A Mira je u svojim odlukama nerijetko bila hrabra. Tako se među prvim glumicama s ovih prostora razodjenula na platnu. Danas priznaje da je bila ispred svog vremena. Najgorim dijelom svoje profesije smatra slavu. Unatoč općeprihvaćenom hollywoodskom trendu, Mira Furlan nikad nije posegnula za estetskom kirurgijom, a osobito lošim smatra botox.

Ipak, kaže, nema ništa protiv onih koji si na taj način žele produljiti “vijek trajanja”. Njoj to nije potrebno. Jer za kvalitetnu glumicu vijek trajanja znatno je dulji – s botoxom ili bez njega.

Komentara 17

OB
-obrisani-
23:23 19.06.2010.

19.06.2010. u 21:18h doktorica je napisao/la: Kao glumačka diva bivše države, završila je kao peračica suđa u SAD-u, kamo je emigrirala početkom Domovinskog rata....tko ju je tjerao. :::::::::::::::::::::: I onda joj je srpski lobi u Americi, kao i Šerbedžiji, pomogaogao da kao srpski disident iz Hrvatske dođe do filmskih uloga. A mi joj vraćamo stanarsko pravo nad stanom njene bake ! Svašta !

MI
miliceto
01:45 20.06.2010.

Posle ovakvih komentara, jasno mi je, zasto je Hrvatska etnicki najcistija zemlja u Evropi!!!!

ST
standup
19:14 19.06.2010.

..pa cím je 91.-zbrisala u BG,..sigurno su je uvjerli da postoje Van-zemaljci..tj.- Nebeski-narod...(ima ga u krevetu)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije