Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u top formi

Minice im izvrsno pristaju. Koja vam je bolja - Nina ili Indira?

indira nina
Foto: Andreja Damnjanović; Planet Obuća
1/9
19.09.2013.
u 16:19

Popularne pjevačice ove su jeseni snimile vruće editoriale za poznate marke obuća, stavivši u prvi plan svoj stas

Poznato je da mnoge žene obožavaju cipele, a čini se kako u tu skupinu spadaju i pjevačke zvijezde naše domaće glazbene scene. Nina Badrić oduvijek je zračila seksipilom, što je pokazala i u kampanji za poznatu marku obuće Planika. Poznata pjevačica u Zagrebu je snimila modni editorial za Planiku, postavši njihovo zaštitno lice. Nina s godinama izgleda sve bolje, a da je u top formi, pokazala je u raznim odjevnim kombinacijama koje je snimila za Planiku.

No, nije Nina jedina zvijezda koja se ovih dana odlučila svojim licem promovirati obuću. Indira Vladić, pjevačica grupe Colonia, u suradnji s Planetom Obućom, snimila je posebnu kampanju \"Testirano by Indira\".

Obje pjevačice, poznate po odličnom glasu, ovaj put su u prvi plan stavile svoj stas, a kojoj je to bolje pošlo za rukom procijenite sami.

>>Nina Badrić oduševila na zadarskom koncertu

>>Više ne skriva dečka: Indira Vladić ponovno zaljubljena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije