Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špica sezone

Milijarderi doplovili jahtama na Jadran: Bernie, Rupert, Igor...

bernie
Foto: STR-4151/HaloPix/PIXSELL
1/9
31.07.2013.
u 22:38

Brojni su bogataši i ove godine odabrali Jadran kao svoju ljetnu destinaciju

Poznato je da medijski mogul Rupert Murdoch rado ljetuje na našoj obali, a njegova luksuzna jahta Vertigo od jutros je usidrena pred dubrovačkim zidinama, javlja Dubrovniktv.net.  Vertigo, najbolja megajahta na svijetu u 2012. po izboru World Superyacht Awards, dugačka je 67 metara, a cijena najma za tjedan dana iznosi vrtoglavih 2 milijuna kuna.

Nakon što je prošlog ljeta obilazio Istru i rado tvitao o tome, Murdochova jahta čest je gost Jadrana.

Bernie zaljubljen u Jadran

Bernie Ecclestone i ove godine krstari Jadranom. Vlasnik Formule 1 uploivo je u Trogir sa svojom trećom suprugom Brazilkom Fabini i drustvom na jahti Petri.

Protekle dvije godine Bernie je sa 46-godina mlađom suprugom posjetio Dubrovnik, Hvari Vis. Šef F1 zaljubio se u Hrvatsku dok je bio u braku sa Slavicom Ecclestone, koja je redovito posjećivala Jadran.

 Dok su prošle godine Slavica i kćeri ljetovale u Dubrovniku, ove godine još uvijek nisu posjetile Hrvatsku. Berniejeva starija kći Tamara nedavno se vratila sa medenog mjeseca koji je trajao četiri tjedna.

Stigao i ruski milijarder

Jahta Areti milijardera Igora Makarova doplovila je u splitsku ACI marinu tijekom srijede. Igor Viktorovich Makarov ruski je poduzetnik, predsjednik odbora direktora Itera Oil and Gas Company Ltd, a bio je član Nacionalne biciklističke momčadi SSSR-a.

>>Jahta Ruperta Murdocha usidrena u zadarskoj luci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije