Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pete zaruke!

Milan Severinu zaprosio prstenom vrijednim 18,5 tisuća kuna

severina, prsten, Skeyndor (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
07.04.2011.
u 23:55

Nakon svakog prekida zaruka pjevačici ostaje sve vrednija uspomena, prsten Mate Čuljka procjenjivao se na tri tisuće kuna, Slavka Šajinovića na sedam, a Milan vodi sa Cartierovim prstenom

Nekima je najveća sreća treća, a Severinin centar svijeta postala je ljubav peta. U takvoj rimi možemo vas obavijestiti da se splitska pjevačica peti put zaručila. Cartierov prsten iz kolekcije Love od crvenog zlata s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narančastim granitom te ametistom na ruku joj je stavio srpski poduzetnik Milan Popović.

Malo kamenje, veliko ime

– Jesmo, zaručili smo se. I on mene i ja njega. Jako se volimo i jako smo zaljubljeni, to je osoba s kojom ću provesti ostatak života – kazala je Severina Gloriji. I time nas potaknula da proučimo kakvim je komadom nakita zakoračila na put “vječne ljubavi”. Od cijene ovog prstena od osamnaestkaratnog zlata nije nam se zavrtjelo u glavi. On, naime, stoji 18,5 tisuća kuna, što je sitnica u odnosu na onaj koji nosi na lijevoj ruci – od bijeloga zlata, optočen brilijantima i sa smaragdom u sredini, navodno je procijenjen na 225 tisuća kuna.– Nije čudo da je cijena Cartierova prstena takva. Riječ je o prstenu sa sitnim kamenjem jer je njegova širina oko 5 milimetara. Zato je 18,5 tisuća kuna dovoljno skupo za tako malo kamenje i nekoliko grama zlata. Na ovom prstenu najviše se plaća ime – kažu u udruzi autora nakita “Fajn”.Severina i Milan vrijednost prstena očito su pronašli u njegovu značenju. Naime, 1970. godine Cartier je izdao kolekciju narukvica koje su se sa ženske ruke skidale samo uz pomoć odvijača. Po uzoru na taj “pojas ljubavi” stvoreno je i ovo prstenje, kako bi ljubavnike vječno podsjećalo na neraskidivu vezu kojoj su se zavjetovali. Tko zna, možda joj to doista i pomogne? Naime, pjevačica je dosadašnje veze i zaruke obnavljala (zavjetovala se i prekidala) u razmacima od dvije godine. Nijednom nije hodala prema oltaru.

Tko daje više?

Možda zato što su, nasuprot ovome koji priča priču i izgleda kao kraljevska kruna, dosadašnja obilježja zaruka bila... jednostavno prosječna. Slavko Šajinović, riječki poduzetnik i vlasnik teretane, označio ju je tankim zlatnim prstenčićem s dijamantom u obliku suze, tzv. Marquise dijamantom. Njegova vrijednost procijenjena je na oko sedam tisuća kuna, a uz malo cjenkanja Slavko ga je, tvrde znalci, mogao kupiti i za mnogo manje. Dvije godine prije, Mate Čuljak prošao je znatno jeftinije. Severininu ljubav mladi ekonomist dobio je zlatnim prstenom s kamenčićem (navodno oko 3000 kuna). A Srećko Vargek darovao joj je prsten tako vrijedan da je fotografi nikad nisu uspjeli snimiti s njim. Ili ga jednostavno nije ni bilo!? Sudeći prema svemu tomu, splitska diva ipak je s godinama naučila što želi pa joj je posljednji partner darovao najviše – simbolično obilježje simbolične cijene.

Nadamo se zato da će ovome Cartieru Seve uskoro pridružiti vjenčanu “veru” te da zlatni ljepotan neće završiti u kutijici ili na polici muzeja prekinutih veza.

Ključne riječi

Komentara 46

CI
cici14
08:35 08.04.2011.

E moja Ševka, imala si u životu sve, samo prave pameti ne. A tako si lijepo krenula i dobra i normalna bila. Nije smetlište životni cilj. A ti si mu blizu, bez obzira na šarene điđe i lažni sjaj.

DR
dreamteam
17:15 08.04.2011.

(Ne)Moralna poruka za djevojke. Sto ste vece k.rve to mozete zatraziti skuplji prsten. Vazno je samo naci bogatog kretena koji ce da vam ga kupi.

OB
-obrisani-
08:36 08.04.2011.

joj SEVE bas si jeftina tako malo platio tvoj prsten....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije