Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnik

Milan Miki Rapaić: Odakle ja u modi? Pa moram i ja nešto raditi!

RAPAIĆ
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/4
08.07.2010.
u 17:24

- Nogomet je moja najveća ljubav i sigurno ću mu se opet vratiti. Žao mi je što je moja karijera završila tako rano jer sam siguran da sam mogao još mnogo dati – rekao nam je 36-godišnji sportaš.

Nakon što završe nogometnu karijeru, domaći nogometaši nerijetko okušaju sreću u poduzetničkim vodama.

Posljednji je od njih bivši reprezentativac Milan Miki Rapaić, koji je, nakon Splita, otvorenjem trgovine sportske odjeće i obuće Bikkembergs i u centru Cascade u Zagrebu opovrgnuo svoju tvrdnju otprije nekoliko godina da je nogomet jedino što ga zanima i što zna raditi jer se očito snalazi i u modnim vodama.

– Moram i ja nešto raditi! Ipak, nogomet je moja najveća ljubav i sigurno ću mu se opet vratiti. Žao mi je što je moja karijera završila tako rano jer sam siguran da sam mogao još mnogo dati – rekao nam je 36-godišnji sportaš koji je posebnu naklonost ljubitelja nogometa stekao pogotkom na utakmici protiv Italije na SP-u 2002., kada su mu pljeskali i Talijani te je tako postao jedini igrač na svijetu kojem su nakon gola skandirali i navijači protivničke momčadi.

Da iz svijeta najvažnije sporedne stvari na svijetu ne namjerava otići, bivši nogometaš koji je poslije Hajduka igrao u klubovima Turske, Italije i Belgije pokazao je dovođenjem na hrvatsko tržište sportske modne marke belgijskog dizajnera Dirka Bikkembergsa koju nose gotovo svi talijanski sportaši, a reklamiraju je nogometaši. Iako mu je lopta i dalje draža od mode, Rapaić priznaje da se voli lijepo odjenuti, no kupnju odjeće prepušta supruzi Žani.

– Ona sama izabere odjeću u trgovini i onda je ja kod kuće isprobavam. Što mi ne odgovara, vrati – kaže poduzetnik kojemu će ovo ljeto uglavnom proći radno, no naći će vremena da sa suprugom i 12-godišnjim sinom Borisom pobjegne nekamo na more na četiri-pet dana.

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:13 08.07.2010.

Pa Miki Rapaić je legenda i strašan igrač. Trebao je još igrati za kockaste i reprezentaciju dovesti do finala SP 2010 jer u njegovim nogama ima dinamita i municije. Sigurno če rasturati i kao poduzetnik.

AN
Andreeejjj
22:09 12.07.2010.

MIKI RAPAJIĆ je najbolji čovjek...ljudinaaaaaa... a kakav je nogometni velemajstor bio, ajme Boze moj... veličastven... najveći... legendo... KRALJ!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije