Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak

Milan Bandić: Ševin šarm nikoga nije ostavljao ravnodušnim

seva
05.05.2010.
u 14:56

Ševu su pronašli u njegovu domu na Peščenici. Zbog bolesti posljednjih tjedana nije sudjelovao u emisiji, a odbijao je otići u bolnicu. Čekaju se nalazi obdukcije.

Zvonimir Levačić (67), poznatiji kao Ševa iz “Noćne more” Željka Malnara, preminuo je u noći s utorka na srijedu. U utorak mu je pozlilo, došla je i hitna, no on je odbio otići u bolnicu. S njim je jedno vrijeme bio Željko Malnar, koji je, kad se činilo da mu je bolje, otišao kući. Ševa je navodno imao problema s probavom pa je obavljao pretrage.

Tijelo ministra obrane Republike Peščenice prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se napraviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Ševu su pronašli u njegovu domu na Peščenici gdje je, od smrti svoje majke prije tridesetak godina, živio posve sam.

Zbog bolesti posljednjih tjedana nije sudjelovao u emisiji, a odbijao je otići u bolnicu. Ševa će biti pokopan na Mirogoju.

Povodom smrti svog dragog prijatelja oglasio se i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

- Neizmjerno me pogodila i ražalostila vijest o smrti mog prijatelja Zvonimira Levačića – Ševe, velikog čovjeka i dobričine kakvih danas nema mnogo. Svojom iskrenošću i izricanjem vlastitog mišljenja na zanimljiv i osebujan način, Ševa je uvijek znao razveseliti i nasmijati svakoga, a njegova spontanost i šarm nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnim. U posebnom sjećanju ostat će mi zadnji susret u prigodi sanacije krova na njegovom domu na Pešćenici. Dijelim tugu sa svima koji su imali privilegiju poznavati ga, družiti se i prijateljevati s njim - stoji u Bandićevom priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 73

BJ
bj1204
15:55 05.05.2010.

Zbogom u miru...

KU
kukuriku
20:00 05.05.2010.

kod Sévice se lipo vidilo, da Cóvik ima dusú..!!

CR
croPOLIT
16:22 05.05.2010.

Seva, legende nikad ne umiru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije