Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda za slatkim

Mila Horvat: Možda se jednom okušam i u slastičarskom poslu!

mila (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
30.01.2011.
u 22:00

– Volim svu slatku hranu, od čokolina i dječjih kašica do kremastih kolača, a obožavam i pripremati kolače – otkrila je Mila. Vješta je i u spravljanju torti, a najdraža joj je ona pod nazivom kraljica.

Mnoge se žene već dobrano znoje u teretanama i drže stroge dijete kako bi se vratile u formu nakon božićnih blagdana i spremne dočekale toplije dane, no ne i Mila Horvat. Voditeljica ističe kako se ni za što na svijetu ne bi odrekla slatkog te da joj je od pudera i ogledalca važnije da u torbici uvijek ima čokoladu.

– Volim svu slatku hranu, od čokolina i dječjih kašica do kremastih kolača, a obožavam i pripremati kolače – otkrila je Mila. Vješta je i u spravljanju torti, a najdraža joj je ona pod nazivom kraljica u kojoj su glavni sastojci keksi, orasi, puding i kokos.

– Tko zna, možda jednog dana dam i oglas: pečem kolače – našalila se voditeljica, u kojoj katkad progovori glas razuma pa se uspije svladati u prejedanju slatkim.

Ključne riječi

Komentara 4

KT
Kemo Terapija
09:00 31.01.2011.

Joj, Milaaa... Moja Fata voli kada se Mila spomene, odma trlja ruke. Nije nista bilo od plesa sa zvijezdama.

OB
-obrisani-
05:40 31.01.2011.

znaš Mila ima nešto u tebi erotskog...

MR
mrkrmpotic
08:01 31.01.2011.

Probaj se okusat u pornicima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije