Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mišljenje legende

Mickey Rourke: Hollywood je pun netalentiranih glumaca!

mickey rourke
ZVONIMIR ĆORIC
10.05.2010.
u 14:30

- Nedavno sam surađivao s jednom glumicom koja je plaćena milijune za svoj posao, a nije uopće dobra u njemu kako se priča - kaže Rourke!

Legendarni američki glumac Mickey Rourke opet podiže prašinu u Hollywoodu svojim sočnim izjavama.

Ovaj put osvrnuo se na svoju filmsku partnericu u posljednjem filmu koju nije želio imenovati izjasnivši se kako dotična nema pojma glumiti, a za svoj je posao plaćena milijune dolara.

- Ona je takav davež koji je mnoge uvjerio da je bolja od onog što uistinu jest. Hollywood je pun mediokriteta koji postaju zvijezde. Cijenim samo nekoliko glumaca u filmskoj industriji - priznao je Mickey kojem je nakon uništene karijere trebalo više od desetljeća da se ponovno popne na hollywoodski Olimp.

- Život me naučio da je svoje mišljenje najbolje zadržati za sebe, posebno u Hollywoodu. Tu, ako se ulizuješ pravoj osobi, dobiješ svojih pet minuta, možeš trajati. Zato ja držim svoj jezik za zubima i mazim samo svoje psiće - zaključuje Mickey.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije