Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematična

Michael Lohan: Lindsay popije čak bocu i pol votke dnevno

lindsay lohan
pixsell
22.10.2012.
u 18:28

– Vidio sam prazne boce i kokain u njezinoj sobi – piše Michael te dodaje kako uzima tablete da ostane budna, ali i da zaspi

Pokušaj oca glumice Lindsay Lohan da joj pomogne promijeniti životne navike nije uspio jer ga je kći u petak otjerala s imanja i pozvala policiju kako bi ga udaljila. Međutim, njezin otac Michael ne odustaje do svog nauma. Poslao je e-mail i njezinu menadžeru Evanu Haineyu te odvjetniku Shawnu Holelyu koji ju je branio na sudu. Michael Lohan (52) u e-mailu tvrdi da Lindsay popije jednu i pol bocu votke na dan. 

– Vidio sam prazne boce i kokain u njezinoj sobi – piše Michael te dodaje kako uzima tablete da ostane budna, ali i da zaspi. 

S Michaelom su se svi složili da bi trebalo intervenirati kad je Lindsayino ponašanje u pitanju, ali ona njihovu pomoć nije htjela prihvatiti. Glumica sada, navodno, traži sudsku zabranu prilaska za svog oca. Želi da joj se prestane uplitati u život. Glumičina braća tvrde da se njihov otac ponaša tako jer ona ne želi imati ništa s njim. Navodno on zbog toga i širi laži o njoj, a on tvrdi da mu kći umire te da on to više ne želi gledati.

Ključne riječi

Komentara 5

CO
cowboy
19:54 22.10.2012.

Tako lipa a tako nesritna!

BA
baniček
19:40 22.10.2012.

i ja popijem skoro cijelu bocu votke u jednom danu i ne vidim tu ništa strašno da bi trebalo ići u novine...e novinari novinari :((((

GU
Gumba017
23:33 22.10.2012.

Slava, plus lova i neuredan zivot. Lindsay je lokalna cura iz Merricka na Long Islandu. Ne mozes otvoriti lokalne novine, da ne vidis clanak o njenim glupostima. Zavrsit ce kao Amy Winehouse.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije