Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjećaj krivnje

Michael Houston: Whitney se počela drogirati zbog mene

whitney houston
Reuters
29.01.2013.
u 17:12

– Početkom 80-ih svi su uzimali kokain, sada žalim što sam joj ikad dopustio da to proba – rekao je Michael u intervjuu koji je dao Oprah Winfrey

Nekoliko dana prije prve godišnjice smrti Whitney Houston njena majka Cissy i brat Michael zajedno su dali intervju Oprah Winfrey. Kroz razgovor se otkrilo da Bobby Brown, bivši suprug preminule pjevačice, nije bio jedini krivac za Whitneyinu ovisnost o drogama jer se počela drogirati s bratom Michaelom.

 

– Trebao sam se bolje brinuti o njoj. Nisam joj smio dozvoliti da uzima kokain, ali početkom 80-ih to je bilo sasvim normalno na glazbenoj sceni. Mogao sam joj pomoći i spasiti je, teško mi je živjeti s tom spoznajom – priznao je Michael.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije