Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon idila

Michael Douglas uživa u toplom moru, hrani i smijehu svoje djece

Michael Douglas (1)
Foto: BIGPICTURESPHOTO
1/5
07.07.2011.
u 21:00

Slavni glumac lani se suočio s opasnim karcinomom i pobijedio ga, sin mu je završio u zatvoru na pet godina, supruga Catherine Zeta Jones javno je priznala svoje psihičke probleme, a bivša se supruga pomamila za njegovim milijunima

Protekla godina za slavnog hollywoodskog glumca Michaela Douglasa bila je najteža u životu. Suočio se s opasnim karcinomom i pobijedio ga, sin mu je završio u zatvoru na pet godina, supruga Catherine Zeta Jones javno je priznala svoje psihičke probleme, bivša supruga pomamila se za njegovim milijunima, no žilavi Michael bio je jači od najvećeg životnog brodoloma koji ga je pogodio.

I nakon svega postao mnogo sretniji čovjek koji snagu nalazi u svojoj obitelji. Upravo njoj Douglas je ispunio obećanje. Suprugu, kćer Carys i sina Dylana poveo je na nezaboravno krstarenje Sredozemnim morem.

– Treba vjerovati u raj da bi se postigla savršena sreća. Ona će za mene ovoga ljeta biti kupanje u toplom moru, uživanje u ribljim specijalitetima te smijeh moje djece i supruge, izjavio je Douglas prije negoli je pobjegao od užurbanih newyorških ulica. Par je za sebe i svoje prijatelje (Catherine je pozvala svoju najbolju prijateljicu Anne Walker s obitelji da im se pridruži) unajmio luksuznu jahtu “Mary Juaner”, koja je prije nekoliko dana uplovila u tursku luku Bodrum, a već sljedeći dan razgledavali su Akropolu i ostatke antičke civilizacije u Ateni.

– Jeli su ribu u restoranu, a navečer su zaplesali na podiju jedne diskoteke. Izgledali su jako sretno – izjavio je jedan od svjedoka. Nakon Grčke Douglasovi su svoj komadić raja pronašli i na Mallorci gdje su uživali u kupanju i ukusnoj hrani u ribljim restoranima. Pritom se 65-godišnji Douglas pokazao kao pravi morski vuk za kormilom glisera kojim je obitelj i prijatelje s jahte prevozio na obalu. Sreća se Douglasima napokon nasmiješila, bit će to plovidba koju će dugo pamtiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije