Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajnoviti glumac

Michael C. Hall iz "Dextera" ima novu 15 godina mlađu curu

Michael C. Hall
nn
20.08.2011.
u 13:44

Nova izabranica mu je Vanessa koja s njim radi na seriji, lčjubav od suradnika kriju već pet mjeseci, a prohodali su odmah nakon što je njegova bivša supruga Jennifer Carpenter podnijela papire za razvod braka

Michael C. Hall, glumac najpoznatiji nam po vodećoj ulozi u seriji "Dexter", ima novu djevojku no uspjeva ju sakriti već pet mjeseci.

Nova djevojka mlađa je od 40-godišnjaka čak 15 godina, njeno ime je Vanessa Abrue, a upoznali su se na poslu. Naime, ona radi za Showtime, tvrtku koja u vlasništvu ima seriju "Dexter". A zanimljivo je da su Michael i Vanessa javno prohodali samo tri mjeseca nakon što je njegova bivša supruga glumica Jennifer Carpenter podnijela zahtjev za razvod, što znači da je njegov preljub presudio i bračnoj zajednici.

- Nikada nitko nije ni posumnjao da su Vanessa i Michael skupa. Ona uopće nije tip osobe za koji smo mislili da bi ga mogao privući. Nisu išli ni sami van, uvijek bi se kretali u skupini - ispričali su ljudi koji s njima rade na seriji.

Zanimljivo je da je Michael i svoju sada bivšu suprugu Jennifer upoznao na setu iste serije. Naime, Jennifer mu u "Dexteru" glumi sestru. Vjenčali su se 2008. godine i svojim potezom također ostavili suradnike zapanjene jer ni tada nisu spoznali da su njih dvoje već neko vrijeme bili zajedno.



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije