Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandalu nije kraj

Mia Begović otkrila nove detalje braka sa Željkom Žnidarićem

mia begović
pixsell
05.03.2012.
u 09:53

Ja sam htjela dijete, zato sam i ušla u brak sa Žnidarićem. Mi smo svoju jedinu bebu izgubili u travnju 2001. godine i on to jako dobro zna. Otada nisam mogla zanijeti, rekla je Mia.

Glumica Mia Begović u najnovijem intervjuu otvoreno je progovorila i o osobnoj tragediji koja joj se dogodila prije 11 godina.

U intervjuu za Red Carpet Mia Begović nije uskratila odgovor na pitanje zašto nije imala dijete sa Željkom Žnidarićem.

– Ja sam htjela dijete, zato sam i ušla u brak sa Žnidarićem. Mi smo svoju jedinu bebu izgubili u travnju 2001. godine i on to jako dobro zna. Otada nisam mogla zanijeti – rekla je Mia.

Glumica je odlučila i razriješiti misterij seksi igračaka koje je njen bivši muž Željko Žnidarić navodno našao u stanu u Masarykovoj ulici.

– To je preduhovita priča. Naši su prijatelji na zimovanju u Bugarskoj za Novu godinu njemu darovali igračke. To su njegove osobne stvari –  rekla je Mia u intervjuu za Red Carpet.

Glumica je istaknula i kako vjeruje da će njezinu bivšem suprugu Željku Žnidariću jednog dana biti žao zbog svega što se dogodilo.

Komentara 18

AU
autoritet
10:51 05.03.2012.

O jadni Žnidariću na što si se namjerio..

MI
mightymraz
10:59 05.03.2012.

glavno da je to skandal, a da nije skandal kada ne dobijes placu nekoliko mjeseci, kada ti sef nije uplacivao doprinose, kada ljudi budu izbaceni na cesti i slicne stvari..... Ali ovo je SKANDAL...pljuc.

BA
baniček
17:22 05.03.2012.

ova Mia je gora čak i od alke vuice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije