Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštovanje raste

Meryl Streep: Što sam starija, sve više poštujem život koji samo leti

meryl streep
Pixell
14.08.2012.
u 20:00

Kad sam bila mlađa, bila sam nepažljiva prema životu. Vjerovala sam da će vječno trajati. Ali, u posljednje dvije godine izgubila sam dvije bliske osobe i shvatila da život doista leti, rekla je oskarovka

Slavna oskarovka Meryl Streep izjavila je da s godinama sve više voli i cijeni život.

− Što sam starija, moja želja za životom i poštovanje prema životu rastu. Kada sam bila mlađa, bila sam nepažljiva prema životu. Vjerovala sam da će vječno trajati. Ali u posljednje dvije godine izgubila sam dvije bliske osobe i shvatila da život doista leti − izjavila je glumica.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
doktorica
08:14 15.08.2012.

konačno jedna pametna....

OX
oxymoron
11:46 15.08.2012.

Sam naslov cini trecinu citavog clanka. Onda podnaslov donosi citav tekst. Da bi se konacno sve jos jednom ponovilo i dodalo: rekla je slavna glumica. I to se zove novinarstvo???

AM
Axis Mundi
12:43 15.08.2012.

[oksimoron] ova ti je prava. ;-) voljela bih kad bih mogla pisati članke za novine, i biti pritom dobro plaćena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije