Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Menadžer: "Istina je da je Severina zaljubljena u Milana Popovića"

'severina01_nnn_sce_151210'
Foto: ''
1/8
29.12.2010.
u 13:46

Tomica Petrović, menadžer pjevačice, potvrdio je napise srpskog tabloida Svet. Severina je razvrgnula zaruke sa Slavkom Šajinovićem jer se zaljubila.

– U Slavku sam pronašla sve što sam zamišljala da idealan muškarac mora imati. Njegova toplina i razumijevanje u bezbroj stvari puno mi znače. Ništa mu nije teško, sve razumije. Uz njega se osjećam sigurno, opušteno, i ne krijem da sam jako zaljubljena. On je moja duša – riječi su kojima je još nedavno 39-godišnja splitska pjevačica Severina Vučković častila Slavka Šajinovića. Na promociji DVD-a “Tridesete uživo”, 3. prosinca, Seve se ponosno privila uz tri godine starijeg riječkog ugostitelja i zaljubljeno pozirala, a tjedan dana kasnije, 12. prosinca, na Božićnom koncertu u zagrebačkom HNK za Večernji je list izjavila: – Moja je ljubav tolika da, eto, jedva čekam da večeras dođem kući.

 Sudbonosni rođendan 

Ništa nije upućivalo na to da bi se ljubavna idila, okrunjena i zaručničkim prstenom, mogla u trenu raspasti. No koliko je ljubav nepredvidiva, uvjerila se i ona, najsigurnija u svoju odanost, samo nekoliko dana poslije – za nastupa na rođendanskoj proslavi srpskog milijunaša Milana Popovića na Adi Ciganliji. Nakon koncerta, svjedoče izvori bliski pjevačici, dogodila se magična privlačnost između nje i neokrunjenog kralja bakra. 

– Bila je zbunjena, ali brzo je prepoznala što joj se događa i nije dugo dvojila. Nije htjela lagati ni sebi ni svojim voljenima. Kad se vratila u Hrvatsku, nije ni trenutka odugovlačila i odmah je sve ispričala Slavku. Sve je to bilo u razmaku od nekoliko dana, prije Božića – prišapnula nam je njezina bliska suradnica koja je željela ostati anonimna. Autentičnost priče potvrdio nam je i njezin menadžer Tomica Petrović. 

Uživa kao da joj je 16 

– Istina je da je Severina u vezi s Milanom Popovićem i istina je da je prekinula sa Slavkom Šajinovićem čim je shvatila da se zaljubila. Severina nikad nije mogla biti niti je bila u vezi s nekim, a da je voljela drugoga – izjavio je za Večernji list T. Petrović. 

Kojom je čarolijom domaćoj javnosti gotovo nepoznati milijunaš zaveo najveću domaću estradnu zvijezdu, nije poznato jer, zasad, Severina ne želi o tome govoriti. No, ako se sjetimo da je u intervjuu za Večernji list u studenome rekla da se ne boji ulaska u četrdesete jer prihvaća godine normalno te da se ne pravi kao da je tinejdžerica, ali uživa kao da joj je 16, sve postaje jasnije. U tim je godinama i očekivana tolika iskrenost u ljubavi. Je li svojim potezom ranila ili spasila dojučerašnjeg zaručnika?

 - Tek sam uz Slavka osjetila da sam sazrela i tek uz njega sam upoznala zrelu ljubav. Slavko je moja ljubav, muškarac, prijatelj – rekla je Severina uoči njihove prve godišnjice veze. Sad preostaje vidjeti hoće li Slavka, koji je u svojem trenutku toliko značio, zadržati barem kao prijatelja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije