Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
megapomama

Megapomama: Beyoncéin koncert u Zagrebu gotovo rasprodan

beyonce
Reuters/Pixsell
21.02.2013.
u 10:00

– Ostalo je još nešto manje od 3000 ulaznica i to za gornje tribine te nešto malo za parket. Karte se za zagrebački koncert odlično prodaju i u susjednim zemljama.

Kada je 2009. godine Beyoncé prvi put nastupila u Zagrebu, organizatorima je povjerila: “Bilo je fenomenalno pjevati pred hrvatskom publikom! Sigurno ću se vratiti!”

U Beogradu bez ulaznica

I obećanje je održala. Najava koncerta 17. travnja u zagrebačkoj Areni odjeknula je poput bombe. No, obožavatelji koji žele biti na tom producentskom i izvedbenom megaspektaklu, moraju se požuriti jer je koncert, iako se karte prodaju tek deset dana, gotovo rasprodan.

– Ostalo je još nešto manje od 3000 ulaznica i to za gornje tribine te nešto malo za parket. Karte se za zagrebački koncert odlično prodaju i u susjednim zemljama, a fanovi iz cijele Europe registrirani na stranici www. beyonce.com koji su ulaznice mogli kupiti u pretprodaji 6. veljače, razgrabili su ih istog dana – kažu organizatori spektakla iz Adria Entertainmenta.

Europski dio svoje turneje “The Mrs. Carter Show”, Beyoncé počinje 15. travnja u Beogradu, a koncert je rasprodan prije nekoliko dana. U Francuskoj su također rasprodana sva tri koncerta, a slično je i u svih 20 europskih metropola. U Velikoj Britaniji ulaznice se počinju prodavati prekosutra, ali liste čekanja su tolike da je Beyoncé morala četirima zakazanim nastupima u londonskoj O2 Areni i dvama u Birminghamu i Manchesteru dodati još dva nastupa u ta dva grada.

Pa iako je između zagrebačkog i njezina sljedećeg koncerta u Bratislavi stanka od dva dana, Zagreb neće dobiti još jedan termin.

– To nije moguće zbog preuskog rasporeda koji uključuje i njezine slobodne dane potrebne joj za psihičku i fizičku pripremu kako bi na svim koncertima bila jednako dinamična – kažu organizatori.

Cijenu diktira tržište

I dok su kod nas rasprodane sve VIP ulaznice po cijeni od 800 kn koje posjetiteljima osiguravaju parkirališno mjesto i ložu s foteljama u koju stane od deset do 30 ljudi, upravo o ponudi i cijeni VIP ulaznica za britanske Beyoncéine koncerte u Engleskoj se vode burne polemike.

Pjevačica je najavila da će za svoju turneju zahtijevati veći broj jeftinijih karata (kod nas su najjeftinije 220 kn) kako bi na koncert mogli doći svi koji žele, ali britanske novine Daily Mail plasirale su informaciju da će VIP ulaznica za O2 Arenu stajati vrtoglavih 9300 kn.

– Cijene ulaznica formiraju menadžment izvođača i organizator ovisno o karakteristikama i uvjetima tržišta. Britanija je jako koncertno tržište pa si oni očito mogu dopustiti takvu cijenu – odgovaraju iz Adria Entertainmenta na pitanje je li moguća tolika razlika u cijeni za isti koncert samo u drugoj državi. A ako britanske cijene i budu tako enormne, predlažemo im da dođu na Beyoncéin koncert u Zagreb jer s ulaznicom i najskupljom povratnom avionskom kartom od 3700 kn, ovisno o aviokompaniji u tom vremenskom terminu, i dalje se neće približiti svoti za VIP ulaznicu na otoku.

Ključne riječi

Komentara 1

CK
cuger koji sjedi
10:48 21.02.2013.

ko to gleda uopće..ta muzika je za djecu od 10-15 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije