Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Marko Raić: Od Dina Galvagna nisam mogao ništa naučiti

'raic02_sce_251112'
Foto: ''
1/3
26.11.2012.
u 08:30

Zagrepčanin nije htio ići od sobe do sobe i lažirati odnose. Na komentare žirija nije se osvrtao, a sada se vraća izradi namještaja

Iako je burek mnogima omiljeno jelo, Marku Raiću, natjecatelju “MasterChefa”, ostavio je gorak okus; burek ga je “poslao” doma.

 – S Ivanom Čuljak i Petrom Plantak  našao sam se u stres-testu. Ocijenjeno je da je moj burek bio ipak mrvicu lošiji od njihova – ispričao je 27-godišnji Marko.

Ispadanje ga nije previše pogodilo jer mu je atmosfera u kući sve manje odgovarala, a to se nije libio pokazati ni pred kamerama.

– Poprilično sam se rano otuđio od ostalih kandidata jer su djevojke s kojima sam bio dobar, Marina, Bojana i Martina, brzo ispale. Nisam htio ići od sobe do sobe u kući i lažirati odnose – bez dlake na jeziku priča Marko. Na komentare žirija nije se previše osvrtao.

– Čini mi se da je žiri svojim komentarima sam sebi skočio u usta. Često mi poznanici kažu da zbog bezobraznih izjava Dina Galvagna show uopće ne gledaju – otvoreno kaže Raić.

Nakon izlaska iz “MasterChefa” vratio se svojim poslovima. Radi kao grafički dizajner, a njegova je posebna strast izrada namještaja.

– Još kao dijete dovlačio sam s majkom u vikendicu stari namještaj koji je trebalo restaurirati. Tada se rodila ljubav prema preradi namještaja – otkriva Marko. Rado bi prihvatio posao u restoranu.

– Tjedan dana sam bio na praksi u restoranu i naučio više nego u “MasterChefu”. Od nekonstruktivnih kritika Dina Galvagna nisam mogao puno naučiti – kaže Marko. (jš)

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:08 26.11.2012.

Pa ni Dino nije ništa naučio od tebe, biseru...

BZ
Branko Zajec
14:59 26.11.2012.

U ovom takmičenju, vidio sam i gadljivih stvari. Sinoć žiri ocjenjuje burek. Onaj stari debeljko, kaže Plantakici. "Ovo tijesto od bureka je prhko, ali ovo nije burek". Mate dodaje ovaj tvoj burek nije napunjen smjesom kao što je to kod drugih kandidata, ali meni se sviđa ovakav ! Na kraju Dino potvrdi da je boja bureka najsličnija originalu. Kod bodovanja, tu su takmičarku proglasili najboljom i ako to " nije bio burek" i "nije bio dovoljno napunjen". Nije odlučujući faktor, što taj "burek" nije onakav, kako ga je napravila kuharica koja je donijela recept. Nakon tih izjava žirija i proglašenja pobjednika, postavlja se pitanje: gdje im je nestao moral ? Zar i u toj igri trebaju namještaljke i simpatije?

Avatar gadogadni
gadogadni
13:04 26.11.2012.

Ma sve je to lijepo, ali dečko ima pravo....ja se u Prascu kod Galvana nisam najeo...veliki tanjur s puno lijevo desno pošpricanih umaka i malo naručenog u sredini...jbg to je folirante... ja volim jesti...ako mi se gleda, gledam fotke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije