Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MaSterchef

Marko Matei bio mi je podrška, ali nisam zaplakala kad je ispao

masterchef (1)
Nova TV
20.12.2012.
u 09:00

Ivana Čuljak namjerno je pogriješila i izgubila mjesto u finalu. Ekonomistica se najprije želi usavršiti pa otvoriti svoju slastičarnicu

– Svjesno sam napravila pogrešku i poslužila dva tanjura iako nam je bilo rečeno da poslužimo jedan s dvije ribe i umakom. Htjela sam doma i zato sam to učinila – objasnila je Ivana Čuljak zašto je sinoć, u zadnjoj eliminacijskoj emisiji prije finala, napustila reality show “MasterChef”.

Strah od žirija


Vedra 24-godišnjakinja iz Klobuka kritike žirija dočekivala je s osmijehom, ali ne baš lijepe riječi loše su utjecale na njezino samopouzdanje. – Uvijek sam se bojala strogih ljudi, strogih profesora i sad strogih riječi žirija koje su znale poljuljati moje samopouzdanje, ali nisam im to dala do znanja – kaže Ivana koja se tijekom showa zaljubila u Marka Mateija, a on je natjecanje napustio prije nje.

Slatke božićne delicije


– Nisam plakala kad je Marko otišao jer sam sve suze isplakala u tjednu kad je otišao Časlav koji me uz Marka uvijek znao utješiti i smiriti moj temperament – kaže ekonomistica. Nakon izlaska iz showa tri mjeseca radila je s poznatom slastičarkom Teom Mamut što je Ivani bio poseban gušt jer najviše voli pripremati slastice.

– San mi jednog dana imati slastičarnicu, ali dotad moram usavršiti znanje o pripremi torti i kolača – kazala je i otkrila kakve će slatke delicije pripremiti za Božić:

– Mama će raditi tradicionalne kolače, a ja ću napraviti makarone i male trufflese.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije